19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni Dilovası’nı inşa edeceğiz!

Dilovası 02.04.2019 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeni Dilovası’nı inşa edeceğiz!

Dilovası’nın yeni Belediye başkanı AK Partili Hamza Şayir, seçim sonuçlarını değerlendirerek teşekkür mesajı yayınladı.

Dilovası’nın yeni Belediye başkanı AK Partili Hamza Şayir, seçim sonuçlarını değerlendirerek teşekkür mesajı yayınladı. Dilovası’nda güçlü rakibi Ercan Dalkılıç’a zorlu geçen seçimi yaklaşık bin oy farkla kazanan Hamza Şayir, tüm Dilovası’na teşekkür etti.  Şayir mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hakkımızdan hayırlısını isteyerek çıktığımız bu yolda mevlam bizlere başarı nasip eyledi. Bizlere bu sevinci yaşatan mevlama sonsuz şükürler olsun. Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu yana desteklerini hiç eksik etmeyen Cumhur İttifakı’nın her kademesinde canla başla çalışan yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. BAŞARININ MİMARI SİZLERSİNİZ Seçim sürecinde tek ses, tek yürek, tek can olduk. Gönülden verdiğiniz destek ile başarıyı beraber yakaladık. Bu başarının mimarı sizlersiniz. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde Adalet terazisinden şaşmadan, kimseyi dili, dini, siyasi görüşüne göre ayırmayacağım. Kardeşlik duygusu ile yapacağımız hizmetlerle Dilovamızı gıpta ile bakılacak bir ilçe konumuna beraber getireceğiz. Yeni Dilovası'nı beraber inşa edip, aynı güzellikleri hep beraber yaşayacağız. Bundan sonrada gönül desteğinizi ve dualarınızı bizlerden eksik etmemenizi rica ediyor, bir kez daha sandıktan çıkan sonucun Türkiye'mize, Kocaeli'mize ve Dilova'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Dilovası’nın yeni Belediye başkanı AK Partili Hamza Şayir, seçim sonuçlarını değerlendirerek teşekkür mesajı yayınladı.

Dilovası’nın yeni Belediye başkanı AK Partili Hamza Şayir, seçim sonuçlarını değerlendirerek teşekkür mesajı yayınladı. Dilovası’nda güçlü rakibi Ercan Dalkılıç’a zorlu geçen seçimi yaklaşık bin oy farkla kazanan Hamza Şayir, tüm Dilovası’na teşekkür etti.  Şayir mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hakkımızdan hayırlısını isteyerek çıktığımız bu yolda mevlam bizlere başarı nasip eyledi. Bizlere bu sevinci yaşatan mevlama sonsuz şükürler olsun. Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu yana desteklerini hiç eksik etmeyen Cumhur İttifakı’nın her kademesinde canla başla çalışan yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

BAŞARININ MİMARI SİZLERSİNİZ

Seçim sürecinde tek ses, tek yürek, tek can olduk. Gönülden verdiğiniz destek ile başarıyı beraber yakaladık. Bu başarının mimarı sizlersiniz. Sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde Adalet terazisinden şaşmadan, kimseyi dili, dini, siyasi görüşüne göre ayırmayacağım. Kardeşlik duygusu ile yapacağımız hizmetlerle Dilovamızı gıpta ile bakılacak bir ilçe konumuna beraber getireceğiz. Yeni Dilovası'nı beraber inşa edip, aynı güzellikleri hep beraber yaşayacağız. Bundan sonrada gönül desteğinizi ve dualarınızı bizlerden eksik etmemenizi rica ediyor, bir kez daha sandıktan çıkan sonucun Türkiye'mize, Kocaeli'mize ve Dilova'mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.