19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni Dilovası’nı inşa edeceğiz!

Dilovası 08.04.2019 - 13:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeni Dilovası’nı inşa edeceğiz!

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Belediye başkanı Hamza Şayir ve AK Parti teşkilatları, teşekkür mitingi düzenledi. Programda konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Bu seçimlerde kaybeden olmamıştır. Vatandaşlarımızın desteğiyle yeni Dilovasını inşa edeceğiz.”dedi.

Dilovası’nda 31 Mart Yerel Seçimleri için teşekkür mitingi ve zafer kutlaması gerçekleştirildi. AK Parti İlçe Teşkilatı ve Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda elde edilen zaferi hemşerileriyle kutladı. Belediye binası önünde yapılan programa vatandaşların katılımı da yoğun oldu. Programda ilk olarak konuşan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bizler inandık ve bu yola çıktık. Biz burada Popülist siyaset yapmak istemedik. Biz bu seçimi güçlü şekilde kazanacağımıza inanmıştık. Öyle bir çalışacağız ki, bize oy vermeyen kardeşlerimize de keşke emeğimiz olsaydı dedirttireceğiz. Sizlerle bu güzel işleri yapacağız. Kişisel taleplerden daha çok, toplumsal talepleri öne çıkaracağız. Birinci önceliğimiz yoksullarımız olacak. Onlara el atacağız. Bu durumda ki kişileri bize bildirin. Desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi. KAYBEDEN YOK, KAZANAN DİLOVASI Şayir’in ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, buy seçimde kaybeden olmadığını, aksine Dilovası’nın kazandığını ifade ederek,  “Biz büyük bir aileyiz. Seçim dönemlerinde ufak tefek kırgınlıklar olabilir. bizim için dün bitti ve geçti gitti. Biz yarınlara bakarız. Siyasi rakiplerimiz elbette vardı, yarında olacak. Bizim derdimiz bu millete hizmetkârlık yamak. Bu yarışta kaybeden yok, kazanan Dilovası’dır. Burada emeği geçen, kapı kapı dolaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Seçim dönemlerinde tatlı rekabet olur ancak dün bizim için bitti. Bu şehre 1987’den beri hizmet yapmış bütün Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum. Şimdi yeni Dilovası zamanı. Biz ne söz verdiysek yaptık ve bugün ne söz verdiysek onları da yapacağız. “diye konuştu. 6 AY ZAMAN TANIYIN Yeni bir Dilovası’nı inşa edeceklerini ve bu nedenle vatandaşların yeni başkan Hamza Şayir’e 6 ay süre vermelerini isteyen Yaman, “Yeni Bir Dilovası inşa edeceğiz. Yeni bir şehir inşa edeceğiz. Herkesin yaşamaktan zevk aldığı yeni bir şehir inşa edeceğiz. Bunu tabi ki AK Parti yapacak. Belediye başkanımız görevine başladı, bizde ona destek vereceğiz, bütün Dilovası arkasında olacak. Bir kardeşiniz, bir komşunuz olarak Hamza Başkanın yanında olacağım. Hamza başka ile beraber bu şehirde güzel işler yapacağız. Tecrübeli bir belediye başkanı ağabeyi olarak, Dilovalılardan 6 Ay Başkanımıza fırsat vermesini istiyoruz. Biz ona güveniyoruz, güzel hizmetler yapacak.”dedi. KÖMÜRCÜLER OSB KALKACAK Son olarak Kömürcüler konusuna değinen ve bu konuda kararlı olduklarını ifade eden Yaman, önümüzdeki günlerde Kömürcüler OSB’nin şehir dışına taşınacağını vurgulayarak, “ Kömürcüler OSB ile ilgili Bakanımız sözü verdi. Kesinlikle Kömürcüler Dilovası’nın dışına taşınacak. Kömürcülerin bulunduğu mevcut alanı da yeni bir yaşam alanı yapacağız. Kazanan bu seçimde Dilovası olmuştur, herkes olmuştur. “şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Dilovalılar, halaylar ve horonlarla seçim zaferini kutladılar.
31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılan Belediye başkanı Hamza Şayir ve AK Parti teşkilatları, teşekkür mitingi düzenledi. Programda konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Bu seçimlerde kaybeden olmamıştır. Vatandaşlarımızın desteğiyle yeni Dilovasını inşa edeceğiz.”dedi.

Dilovası’nda 31 Mart Yerel Seçimleri için teşekkür mitingi ve zafer kutlaması gerçekleştirildi. AK Parti İlçe Teşkilatı ve Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda elde edilen zaferi hemşerileriyle kutladı. Belediye binası önünde yapılan programa vatandaşların katılımı da yoğun oldu. Programda ilk olarak konuşan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bizler inandık ve bu yola çıktık. Biz burada Popülist siyaset yapmak istemedik. Biz bu seçimi güçlü şekilde kazanacağımıza inanmıştık. Öyle bir çalışacağız ki, bize oy vermeyen kardeşlerimize de keşke emeğimiz olsaydı dedirttireceğiz. Sizlerle bu güzel işleri yapacağız. Kişisel taleplerden daha çok, toplumsal talepleri öne çıkaracağız. Birinci önceliğimiz yoksullarımız olacak. Onlara el atacağız. Bu durumda ki kişileri bize bildirin. Desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

KAYBEDEN YOK, KAZANAN DİLOVASI

Şayir’in ardından konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, buy seçimde kaybeden olmadığını, aksine Dilovası’nın kazandığını ifade ederek,  “Biz büyük bir aileyiz. Seçim dönemlerinde ufak tefek kırgınlıklar olabilir. bizim için dün bitti ve geçti gitti. Biz yarınlara bakarız. Siyasi rakiplerimiz elbette vardı, yarında olacak. Bizim derdimiz bu millete hizmetkârlık yamak. Bu yarışta kaybeden yok, kazanan Dilovası’dır. Burada emeği geçen, kapı kapı dolaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Seçim dönemlerinde tatlı rekabet olur ancak dün bizim için bitti. Bu şehre 1987’den beri hizmet yapmış bütün Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum. Şimdi yeni Dilovası zamanı. Biz ne söz verdiysek yaptık ve bugün ne söz verdiysek onları da yapacağız. “diye konuştu.

6 AY ZAMAN TANIYIN

Yeni bir Dilovası’nı inşa edeceklerini ve bu nedenle vatandaşların yeni başkan Hamza Şayir’e 6 ay süre vermelerini isteyen Yaman, “Yeni Bir Dilovası inşa edeceğiz. Yeni bir şehir inşa edeceğiz. Herkesin yaşamaktan zevk aldığı yeni bir şehir inşa edeceğiz. Bunu tabi ki AK Parti yapacak. Belediye başkanımız görevine başladı, bizde ona destek vereceğiz, bütün Dilovası arkasında olacak. Bir kardeşiniz, bir komşunuz olarak Hamza Başkanın yanında olacağım. Hamza başka ile beraber bu şehirde güzel işler yapacağız. Tecrübeli bir belediye başkanı ağabeyi olarak, Dilovalılardan 6 Ay Başkanımıza fırsat vermesini istiyoruz. Biz ona güveniyoruz, güzel hizmetler yapacak.”dedi.

KÖMÜRCÜLER OSB KALKACAK

Son olarak Kömürcüler konusuna değinen ve bu konuda kararlı olduklarını ifade eden Yaman, önümüzdeki günlerde Kömürcüler OSB’nin şehir dışına taşınacağını vurgulayarak, “ Kömürcüler OSB ile ilgili Bakanımız sözü verdi. Kesinlikle Kömürcüler Dilovası’nın dışına taşınacak. Kömürcülerin bulunduğu mevcut alanı da yeni bir yaşam alanı yapacağız. Kazanan bu seçimde Dilovası olmuştur, herkes olmuştur. “şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Dilovalılar, halaylar ve horonlarla seçim zaferini kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.