19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni Döneme Hazır

Gebze 03.10.2017 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni Döneme Hazır

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli hizmetlerinden Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kurslarında, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 42 farklı branşta Gebzelilere hem mesleki hem de sanatsal alanlarda eğitim verilecek

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli hizmetlerinin başında gelen Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları yeni dönemde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 42 farklı branşta Gebzelilere eğitim verileceği GESMEK kursları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştiriliyor. Meslek edinmek isteyen Gebzelilere de imkan sağlayan GESMEK kurslarını tamamlayan kursiyerlere dönem sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sertifikası da veriliyor. 42 FARKLI BRANŞ Bilgisayar, temel muhasebe, Autocad, Solidworks, İngilizce, Osmanlıca, Arapça, diksiyon, 4-6 yaş çocuk eğitimi ve etkinlikleri, fotoğraf çekimi, gitar, ney, keman, Türk Sanat Müziği, drama, resim, Hüsn-i Hat, tezhip, kaligrafi gibi 42 farklı branşta eğitimlerin verileceği GESMEK kurslarına kayıt yaptıran Gebzeliler hem hünerlerine hüner katacak hem de farklı bir meslek dalında kendilerini geliştirme imkanı yakalayacak.   
Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli hizmetlerinden Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kurslarında, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 42 farklı branşta Gebzelilere hem mesleki hem de sanatsal alanlarda eğitim verilecek

Gebze Belediyesi’nin eğitim alanındaki en önemli hizmetlerinin başında gelen Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları yeni dönemde kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 42 farklı branşta Gebzelilere eğitim verileceği GESMEK kursları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştiriliyor. Meslek edinmek isteyen Gebzelilere de imkan sağlayan GESMEK kurslarını tamamlayan kursiyerlere dönem sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sertifikası da veriliyor.

42 FARKLI BRANŞ

Bilgisayar, temel muhasebe, Autocad, Solidworks, İngilizce, Osmanlıca, Arapça, diksiyon, 4-6 yaş çocuk eğitimi ve etkinlikleri, fotoğraf çekimi, gitar, ney, keman, Türk Sanat Müziği, drama, resim, Hüsn-i Hat, tezhip, kaligrafi gibi 42 farklı branşta eğitimlerin verileceği GESMEK kurslarına kayıt yaptıran Gebzeliler hem hünerlerine hüner katacak hem de farklı bir meslek dalında kendilerini geliştirme imkanı yakalayacak.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.