19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni Emniyet Müdüründen Başkan Toltar’a ziyaret

Dilovası 26.10.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni Emniyet Müdüründen Başkan Toltar’a ziyaret

Önceki gün Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Turan Güneş, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il bazında yapılan atamalar sonrası Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ün yerine atanan yeni Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, ayağının tozu ile tanışma ziyaretlerine başladı. Sabah saatlerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret eden Güneş, Başkan Toltar ile bir süre sohbet etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Toltar, ülkenin ve ilçenin huzuru ve güvenliği için görev yapan emniyet teşkilatının her kademesinde ki personelin kendileri için değerli olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle yeni görev yerinizin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızın can güvenliği ve huzuru için görev yapan siz emniyet mensuplarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Zaman zaman yaşanan atamalar ile ilçemize yeni arkadaşlar atanabiliyor. Sizde onlardan birisiniz bizde sizlere yardımcı olmak ve güzel hizmetler edebilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte daha huzurlu ve güvenli bir Dilovası için çalışacağız”dedi.
Önceki gün Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Turan Güneş, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il bazında yapılan atamalar sonrası Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz’ün yerine atanan yeni Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, ayağının tozu ile tanışma ziyaretlerine başladı. Sabah saatlerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret eden Güneş, Başkan Toltar ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Toltar, ülkenin ve ilçenin huzuru ve güvenliği için görev yapan emniyet teşkilatının her kademesinde ki personelin kendileri için değerli olduğunu vurgulayarak, “Öncelikle yeni görev yerinizin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Halkımızın can güvenliği ve huzuru için görev yapan siz emniyet mensuplarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. Zaman zaman yaşanan atamalar ile ilçemize yeni arkadaşlar atanabiliyor. Sizde onlardan birisiniz bizde sizlere yardımcı olmak ve güzel hizmetler edebilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte daha huzurlu ve güvenli bir Dilovası için çalışacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.