GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Yeni-eski yok, görev değişikliği var!”

Darıca 20.02.2020 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Yeni-eski yok, görev değişikliği var!”

DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI UFUK ACAY VE DARICA KURUCU İLÇE BAŞKANI ORHAN PALA İLE ANKARA’DA

HABER: YAĞMUR SIR Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala ile Ankara’ya gitti. Ziyarette AK Parti’nin gücünü birlik ve beraberliğinden aldığını belirten Başkan Bıyık, “AK Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır.” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile Ankara’ya gitti. Burada bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Bıyık ve beraberindekiler ardından Hakkari Yüksekova Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile de istişarelerde bulundu. Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun hediye takdiminde bulunduğu Başkan Bıyık, “Kardeş Belediyemiz olan Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi Esendere Belde Belediye Başkanı arkadaşımız Dırbaz Büyüksu’ya değerli hediyeleri için teşekkür ediyorum.” dedi. GÜCÜMÜZÜ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDEN ALIYORUZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala ziyaretlerin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği İlçe Başkanları Buluşmasına katıldı. Program sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. AK Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.” dedi.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI UFUK ACAY VE DARICA KURUCU İLÇE BAŞKANI ORHAN PALA İLE ANKARA’DA

HABER: YAĞMUR SIR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala ile Ankara’ya gitti. Ziyarette AK Parti’nin gücünü birlik ve beraberliğinden aldığını belirten Başkan Bıyık, “AK Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır.” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile Ankara’ya gitti. Burada bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Bıyık ve beraberindekiler ardından Hakkari Yüksekova Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile de istişarelerde bulundu. Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun hediye takdiminde bulunduğu Başkan Bıyık, “Kardeş Belediyemiz olan Hakkâri’nin Yüksekova İlçesi Esendere Belde Belediye Başkanı arkadaşımız Dırbaz Büyüksu’ya değerli hediyeleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

GÜCÜMÜZÜ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDEN ALIYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve AK Parti Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala ziyaretlerin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenlediği İlçe Başkanları Buluşmasına katıldı. Program sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “AK Parti gücünü birlik ve beraberliğinden almaktadır. Genciyle yaşlısıyla, erkeğiyle kadınıyla herkesin elini taşın altına soktuğu bir teşkilatın mensuplarıyız. AK Parti’de yeni-eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur. Birlikte yürüyecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz milletimizi layık olduğu yere taşıyacak daha çok vazifemiz var.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.