19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeni Genel Sekreter kim olacak?

Kocaeli 16.04.2019 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeni Genel Sekreter kim olacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın Başkan seçilmesiyle başlayan değişim rüzgarı, Genel Sekreterlik makamında da devam etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın Başkan seçilmesiyle başlayan değişim rüzgarı, Genel Sekreterlik makamında da devam etti. Uzun yıllar İSU Genel Müdürlüğü yaptıktan sonra, eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Genel Sekreterlik görevine getirilen İlham Bayram görevinden ayrıldı. Başkanvekili Zekeriya Özak’dan sonra İlhan Bayram’ın da görevinden ayrılmasıyla yeni süreç hız kazanmış oldu. Bayram’ın Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görev alması bekleniyor. PEHLİVAN GENEL SEKRETER Mİ OLACAK? Öte yandan gözle şimdi kimin Genel Sekreter olacağına çevrilmiş durumda. Bu konuda en güçlü isim ise Gebze siyasetinin duayen ismi İbrahim Pehlivan. 10 yıl Darıca, 5 yılda Gebze Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca Genel Sekreterlik yapan ve 31 Mart seçimleri öncesi görevinden ayrılan Pehlivan’ın Kocaeli Büyükşehir’e Genel Sekreter olacağı iddia ediliyor. Ancak, Başkanvekilliğinden sonra Genel Sekreterlik görevinin de Gebze’ye verilecek olması İzmit lobisini nasıl etkileyecek merak konusu.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın Başkan seçilmesiyle başlayan değişim rüzgarı, Genel Sekreterlik makamında da devam etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın Başkan seçilmesiyle başlayan değişim rüzgarı, Genel Sekreterlik makamında da devam etti. Uzun yıllar İSU Genel Müdürlüğü yaptıktan sonra, eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Genel Sekreterlik görevine getirilen İlham Bayram görevinden ayrıldı. Başkanvekili Zekeriya Özak’dan sonra İlhan Bayram’ın da görevinden ayrılmasıyla yeni süreç hız kazanmış oldu. Bayram’ın Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görev alması bekleniyor.

PEHLİVAN GENEL SEKRETER Mİ OLACAK?

Öte yandan gözle şimdi kimin Genel Sekreter olacağına çevrilmiş durumda. Bu konuda en güçlü isim ise Gebze siyasetinin duayen ismi İbrahim Pehlivan. 10 yıl Darıca, 5 yılda Gebze Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca Genel Sekreterlik yapan ve 31 Mart seçimleri öncesi görevinden ayrılan Pehlivan’ın Kocaeli Büyükşehir’e Genel Sekreter olacağı iddia ediliyor. Ancak, Başkanvekilliğinden sonra Genel Sekreterlik görevinin de Gebze’ye verilecek olması İzmit lobisini nasıl etkileyecek merak konusu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.