Yeni işçiye 2.142 lira

Ekonomi 27.03.2018 - 07:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni işçiye 2.142 lira

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Yeni oluşturduğumuz teşvik uygulamalarımızla istihdam performansımızı 2017'nin üzerine çıkaracak bir sonuca 2018'de ulaşacağımıza inanıyoruz. İmalat sanayi ve bilişim bu dönemde öncelikli sektörlerimiz" dedi. Türk Telekom-İŞKUR İstihdam İşbirliği İmza Töreni'nde konuşan Sarıeroğlu, "Prim desteklerimizle imalat ve bilişim sektörümüzü önceleyen bir bakış açısı ortaya koyduk. Geçmişte sadece asgari ücret üzerinden bir teşvik uygulaması hayata geçirilirken, yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. 883 lira ile 2 bin 142 lira arasında değişen oranlarda desteğimiz olacak" dedi..

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Yeni oluşturduğumuz teşvik uygulamalarımızla  performansımızı 2017'nin üzerine çıkaracak bir sonuca 2018'de ulaşacağımıza inanıyoruz. İmalat sanayi ve bilişim bu dönemde öncelikli sektörlerimiz" dedi. Türk Telekom-İŞKUR İstihdam İşbirliği İmza Töreni'nde konuşan Sarıeroğlu, "Prim desteklerimizle imalat ve bilişim sektörümüzü önceleyen bir bakış açısı ortaya koyduk. Geçmişte sadece asgari ücret üzerinden bir teşvik uygulaması hayata geçirilirken, yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. 883 lira ile 2 bin 142 lira arasında değişen oranlarda desteğimiz olacak" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.