Yeni ‘Moda’ Darıca G.B! 0-1

Spor 01.09.2019 - 18:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeni ‘Moda’ Darıca G.B! 0-1

Şile İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Darıca Gençlerbirliği oldu. 11.dakikada Emre Pehlivan’la gole çok yaklaşan sarı yeşilliler, 16’da Selman, 18’de ise Ahmet Özer ile uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklasa da çerçeveyi bulamadı. 39’da kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Ferhat Çoban, bomboş pozisyonda topu fileler ile buluşturamadı. 45.dakikada yürekler ağzına geldi. Ev sahibi ekip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecimiz Alpler’i geçemedi. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı.  TEK GOL FERHAT’TAN Mücadelenin ikinci yarısında her iki ekibin de oyun olarak birbirine üstünlük kurma çabası sonrasında ilk tehlikeli pozisyon temsilcimizden geldi. 66.dakikada sol çaprazdan içeri giren Selman’ın vuruşunu kaleci ayaklarıyla çeldi, dönen topta Berat Eyüpoğlu topu ağlar yerine dışarı gönderdi. Sarı yeşilli ekibimizin aradığı gol bir duran top sonucunda geldi. 70’de kullanılan serbest vuruşta topa savunma ile birlikte yükselen Ferhat Çoban’ın sırtına çarpan top filelerle buluştu:0-1 Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında dirençli bir savunma yapan sarı yeşilli ekibimiz sahadan galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

Şile İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf Darıca Gençlerbirliği oldu. 11.dakikada Emre Pehlivan’la gole çok yaklaşan sarı yeşilliler, 16’da Selman, 18’de ise Ahmet Özer ile uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklasa da çerçeveyi bulamadı. 39’da kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Ferhat Çoban, bomboş pozisyonda topu fileler ile buluşturamadı. 45.dakikada yürekler ağzına geldi. Ev sahibi ekip kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecimiz Alpler’i geçemedi. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. 

TEK GOL FERHAT’TAN

Mücadelenin ikinci yarısında her iki ekibin de oyun olarak birbirine üstünlük kurma çabası sonrasında ilk tehlikeli pozisyon temsilcimizden geldi. 66.dakikada sol çaprazdan içeri giren Selman’ın vuruşunu kaleci ayaklarıyla çeldi, dönen topta Berat Eyüpoğlu topu ağlar yerine dışarı gönderdi. Sarı yeşilli ekibimizin aradığı gol bir duran top sonucunda geldi. 70’de kullanılan serbest vuruşta topa savunma ile birlikte yükselen Ferhat Çoban’ın sırtına çarpan top filelerle buluştu:0-1 Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında dirençli bir savunma yapan sarı yeşilli ekibimiz sahadan galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.