YENİ ORDUSPOR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Spor 27.12.2017 - 15:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

YENİ ORDUSPOR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Yeni Orduspor devre arası transferlerine başladı. Mor-Beyazlı ekip ilk etapta Sakaryaspor'dan sol açık Fatih Özçelik ve Atiker Konyaspor'dan forvet İbrahim Alan ile anlaştı

TFF 3. Lig 2. Grup'un şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Yeni Orduspor, Sakaryaspor’dan Fatih Özçelik ve Atiker Konyaspor’dan İbrahim Alan ile prensipte anlaştı.  4. TAKIMINA HAZIRLANIYOR Sakaryaspor’un 2. Lig'e yükselmesinde önemli katkısı bulunan tecrübeli sol kanat oyuncusu Fatih Özçelik, Yeni Orduspor’a imza atmaya hazırlanıyor. Sakaryaspor yönetimi ile görüşerek Yeni Orduspor’a gitmek istediğini belirten Fatih Özçelik, olumlu cevap alınca mor-beyazlı ekiple prensipte anlaştı. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan kanat oyuncusu Fatih Özçelik, Ankara Demirspor’da 2 kez, Kahramanmaraş BBSK ve Trabzon Akçaabat'ta da 1’er kez kiralık olarak forma giymişti. 2015-2016 sezonunda bonservisi ile Kastamonuspor 1966’ya transfer olan Özçelik, takımın 2. Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Bir sezon sonra devre arasında Sakaryaspor’a transfer olan başarılı futbolcu, yeşil-siyahlılarla da 2. Lig'e yükseldi. Fatih Özçelik bu sezon 10 maçta oynadı.  Daha önce oynadığı 3 takımda şampiyonluk sevinci yaşayan ve bir çok takımın peşinde koştuğu Fatih Özçelik ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı. GOL MAKİNESİ Mor-beyazlı ekibin ikinci anlaştığı isim ise Atiker Konyaspor’un forvet oyuncusu İbrahim Alan oldu. 15 Mayıs 1994 doğumlu olan İbrahim Alan, futbola memleketinin takımı Konya Telekomspor’da başladı. 15 yaşında Konyaspor alt yapısının yolunu tutan İbrahim Alan, 19 yaşında Konyaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı ve ardından Konyaspor’un pilot takımı olan Konya Anadolu Selçukluspor’a kiralandı. 2015-16 sezonunda Niğde Belediyespor formasını giydi ve burada 34 maçta 22 gol atma başarısını gösterdi. Alan, takımının 3. Lig’den 2. Lig’e çıkma başarısı göstermesinde en önemli faktörlerden biri oldu. Halen Atiker Konyaspor’un oyuncusu olan İbrahim Alan, Yeni Orduspor’a imza atmaya hazırlanıyor. YENİ TRANSFERLER YOLDA Yeni Orduspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır, her iki futbolcu ile prensipte anlaştıklarını belirtti. Her iki futbolcunun kendilerini ispat etmiş kaliteli bir oyuncu olduklarını belirten Bakır, Fatih Özçelik ve İbrahim Alan’ın Antalya kampına katılacaklarını ifade ederek, “Devre arasında 5-6 transfer yapacağız. Halen görüşmelerimizi sürdürdüğümüz diğer futbolcularla anlaştıktan sonra taraftarlarımıza ikinci yarıda daha kaliteli, golcü ve şampiyonlukta iddialı bir takım izlettireceğiz” dedi.
Yeni Orduspor devre arası transferlerine başladı. Mor-Beyazlı ekip ilk etapta Sakaryaspor'dan sol açık Fatih Özçelik ve Atiker Konyaspor'dan forvet İbrahim Alan ile anlaştı

TFF 3. Lig 2. Grup'un şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Yeni Orduspor, Sakaryaspor’dan Fatih Özçelik ve Atiker Konyaspor’dan İbrahim Alan ile prensipte anlaştı. 

4. TAKIMINA HAZIRLANIYOR

Sakaryaspor’un 2. Lig'e yükselmesinde önemli katkısı bulunan tecrübeli sol kanat oyuncusu Fatih Özçelik, Yeni Orduspor’a imza atmaya hazırlanıyor. Sakaryaspor yönetimi ile görüşerek Yeni Orduspor’a gitmek istediğini belirten Fatih Özçelik, olumlu cevap alınca mor-beyazlı ekiple prensipte anlaştı. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan kanat oyuncusu Fatih Özçelik, Ankara Demirspor’da 2 kez, Kahramanmaraş BBSK ve Trabzon Akçaabat'ta da 1’er kez kiralık olarak forma giymişti. 2015-2016 sezonunda bonservisi ile Kastamonuspor 1966’ya transfer olan Özçelik, takımın 2. Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olmuştu. Bir sezon sonra devre arasında Sakaryaspor’a transfer olan başarılı futbolcu, yeşil-siyahlılarla da 2. Lig'e yükseldi. Fatih Özçelik bu sezon 10 maçta oynadı.  Daha önce oynadığı 3 takımda şampiyonluk sevinci yaşayan ve bir çok takımın peşinde koştuğu Fatih Özçelik ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.

GOL MAKİNESİ

Mor-beyazlı ekibin ikinci anlaştığı isim ise Atiker Konyaspor’un forvet oyuncusu İbrahim Alan oldu. 15 Mayıs 1994 doğumlu olan İbrahim Alan, futbola memleketinin takımı Konya Telekomspor’da başladı. 15 yaşında Konyaspor alt yapısının yolunu tutan İbrahim Alan, 19 yaşında Konyaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı ve ardından Konyaspor’un pilot takımı olan Konya Anadolu Selçukluspor’a kiralandı. 2015-16 sezonunda Niğde Belediyespor formasını giydi ve burada 34 maçta 22 gol atma başarısını gösterdi. Alan, takımının 3. Lig’den 2. Lig’e çıkma başarısı göstermesinde en önemli faktörlerden biri oldu. Halen Atiker Konyaspor’un oyuncusu olan İbrahim Alan, Yeni Orduspor’a imza atmaya hazırlanıyor.

YENİ TRANSFERLER YOLDA

Yeni Orduspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Ertan Bakır, her iki futbolcu ile prensipte anlaştıklarını belirtti. Her iki futbolcunun kendilerini ispat etmiş kaliteli bir oyuncu olduklarını belirten Bakır, Fatih Özçelik ve İbrahim Alan’ın Antalya kampına katılacaklarını ifade ederek, “Devre arasında 5-6 transfer yapacağız. Halen görüşmelerimizi sürdürdüğümüz diğer futbolcularla anlaştıktan sonra taraftarlarımıza ikinci yarıda daha kaliteli, golcü ve şampiyonlukta iddialı bir takım izlettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.