Yeni sistemi özel ekip anlatacak

Kocaeli 13.02.2017 - 08:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni sistemi özel ekip anlatacak

AK Parti İl Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılması kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçim çalışmaları öncesinde eğitimlerin startını verdi. Bu kapsamda 300 kişilik eğitimci grubuna önceki akşam Antikkapı’da eğitim verildi EĞİTİM VERİLECEK AK Parti Kocaeli Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti İl Teşkilatı, halk oylaması öncesi, sağlıklı bir seçim çalışmasının yürütülebilmesi için kolları sıvadı. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan başkanlığında yürütülecek çalışmalarda il merkezinin yanı sıra ilçelerde partililere seçim eğitimi verilecek ve sandık oluşumları da bu merkez kanalıyla yürütülecek.  ÇALIŞMALAR YAPILIYOR Çalışmalar dahilinde Kocaeli’de yaklaşık 300 kişilik eğitimciye Antikkapı Restaurant’ta eğitim verildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda halkı doğru bilinçlendirmek için yoğun gayret içerisinde olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan , “Ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin doğru anlaşılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi. “YANLIŞI ÖNLEYECEĞİZ” Ceyhan şöyle devam etti: “16 Nisan’da yapılacak halk oylaması sürecinde aynı şekilde halkımızın yanlış ve yanıltıcı iddialarla yönlendirilmesini önlemek, halkımıza doğruları en yalın ve doğru şekilde ulaştırmak için yoğun gayret içerisinde olacağız. Bu nedenle burada eğitimcilerimiz ile bir araya geldik ve eğitimlerimizi başlattık. Burada alınan eğitimler sonrası buradaki arkadaşlar kendi ilçelerinde çalışmalara devam edecek.”

AK Parti İl Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılması kararlaştırılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçim çalışmaları öncesinde eğitimlerin startını verdi. Bu kapsamda 300 kişilik eğitimci grubuna önceki akşam Antikkapı’da eğitim verildi

EĞİTİM VERİLECEK

AK Parti Kocaeli Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti İl Teşkilatı, halk oylaması öncesi, sağlıklı bir seçim çalışmasının yürütülebilmesi için kolları sıvadı. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan başkanlığında yürütülecek çalışmalarda il merkezinin yanı sıra ilçelerde partililere seçim eğitimi verilecek ve sandık oluşumları da bu merkez kanalıyla yürütülecek.

 ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Çalışmalar dahilinde Kocaeli’de yaklaşık 300 kişilik eğitimciye Antikkapı Restaurant’ta eğitim verildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda halkı doğru bilinçlendirmek için yoğun gayret içerisinde olduklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan , “Ülkemizi 2023 hedeflerine yaklaştıran dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin doğru anlaşılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

“YANLIŞI ÖNLEYECEĞİZ”

Ceyhan şöyle devam etti: “16 Nisan’da yapılacak halk oylaması sürecinde aynı şekilde halkımızın yanlış ve yanıltıcı iddialarla yönlendirilmesini önlemek, halkımıza doğruları en yalın ve doğru şekilde ulaştırmak için yoğun gayret içerisinde olacağız. Bu nedenle burada eğitimcilerimiz ile bir araya geldik ve eğitimlerimizi başlattık. Burada alınan eğitimler sonrası buradaki arkadaşlar kendi ilçelerinde çalışmalara devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.