YENİ TABLETLERİN DAĞITIM TARİHİ BELLİ OLDU

Kocaeli 03.02.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

YENİ TABLETLERİN DAĞITIM TARİHİ BELLİ OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 6 ncı kez ilköğretim okullarının 6 ncı sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin siparişini verdiği tablet bilgisayarlar hazırlandı. 13 Şubat Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlenecek törenle tabletlerin dağıtımına başlanacak.  27 BİN 180 ÖĞRENCİYE Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Kocaeli genelinde 6 ncı sınıflarda eğitim gören 27.180 öğrenciye tablet bilgisayar hediye ediyor. Casper firmasının ürettiği bilgisayarlar (F) klavyeli olacak. Casper, tablet bilgisayarlara servis güvencesi de verecek. Kocaeli’deki 6 ncı sınıf öğrencileri, ders yılın ikinci yarısına kişisel bilgisayar sahibi olarak başlayacaklar.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 6 ncı kez ilköğretim okullarının 6 ncı sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin siparişini verdiği tablet bilgisayarlar hazırlandı. 13 Şubat Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlenecek törenle tabletlerin dağıtımına başlanacak. 

27 BİN 180 ÖĞRENCİYE

Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Kocaeli genelinde 6 ncı sınıflarda eğitim gören 27.180 öğrenciye tablet bilgisayar hediye ediyor. Casper firmasının ürettiği bilgisayarlar (F) klavyeli olacak. Casper, tablet bilgisayarlara servis güvencesi de verecek. Kocaeli’deki 6 ncı sınıf öğrencileri, ders yılın ikinci yarısına kişisel bilgisayar sahibi olarak başlayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.