Yeni vali göreve başladı

Kocaeli 19.06.2020 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeni vali göreve başladı

Valilik kararnamesi ile Ordu Valiliği görevinden alınarak Kocaeli Valiliği görevine getirilen Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği görevine bugün başladı. Kocaeli Valilik binası içerisinde yer alan Akçakoca Toplantı Salonunda Vali Yavuz için karşılama töreni gerçekleştirildi. Tebrik ve başarı dileklerini kabul eden Yavuz sonrasında makam koltuğuna oturarak göreve başladı.  Kocaeli Valisi Yavuz’un karşılama törenine Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan İlçe Kaymakamları ve Vali yardımcıları ile kurum müdürleri karşıladı. KOCAELİ’NE GELMEKTEN GURUR DUYUYORUM Yavuz, sonrasında makam odasına çıkarak basın açıklaması gerçekleştirdi. Vali Yavuz yaptığı açıklamada, “Marmara ve Türkiye’nin merkezi Kocaeli’ne gelmekten gurur duyuyorum. Bizden önce görev yapmış en son valimiz olmak üzere tüm valilere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kentte istişare kültürü be birlikte yönetim anlayışını ortaya koyarak yöneteceğiz. Kocaeli’nin var olan potansiyeli daha yukarıya çıkartmak için çalışacağız. Şeffaf bir devlet anlayışına en iyi şekilde tesis etmek üzere gayret içinde olacağız. STK’lar ile istişare ederek bu kenti daha iyi yerlere getireceğiz” dedi EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIK KURULUŞLARI İLE BİR ARAYA GELECEĞİZ Yavuz, pandemi çalışmaları konusunda ki sorusuna; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ulusal düzeyde önlemler almıştır. Valilerde bu önlemleri şehirlerde uygulamıştır. Kocaeli’ye gelmeden incelemelerde bulundum, yakında sağlık kuruluşları ile bir araya gelerek gerekli çalışmaları ve önlemleri yapacağız.” diyerek cevap verdi.

Valilik kararnamesi ile Ordu Valiliği görevinden alınarak Kocaeli Valiliği görevine getirilen Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliği görevine bugün başladı.

Kocaeli Valilik binası içerisinde yer alan Akçakoca Toplantı Salonunda Vali Yavuz için karşılama töreni gerçekleştirildi. Tebrik ve başarı dileklerini kabul eden Yavuz sonrasında makam koltuğuna oturarak göreve başladı.  Kocaeli Valisi Yavuz’un karşılama törenine Kocaeli Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Aslan İlçe Kaymakamları ve Vali yardımcıları ile kurum müdürleri karşıladı.

KOCAELİ’NE GELMEKTEN GURUR DUYUYORUM

Yavuz, sonrasında makam odasına çıkarak basın açıklaması gerçekleştirdi. Vali Yavuz yaptığı açıklamada, “Marmara ve Türkiye’nin merkezi Kocaeli’ne gelmekten gurur duyuyorum. Bizden önce görev yapmış en son valimiz olmak üzere tüm valilere teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kentte istişare kültürü be birlikte yönetim anlayışını ortaya koyarak yöneteceğiz. Kocaeli’nin var olan potansiyeli daha yukarıya çıkartmak için çalışacağız. Şeffaf bir devlet anlayışına en iyi şekilde tesis etmek üzere gayret içinde olacağız. STK’lar ile istişare ederek bu kenti daha iyi yerlere getireceğiz” dedi

EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIK KURULUŞLARI İLE BİR ARAYA GELECEĞİZ

Yavuz, pandemi çalışmaları konusunda ki sorusuna; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ulusal düzeyde önlemler almıştır. Valilerde bu önlemleri şehirlerde uygulamıştır. Kocaeli’ye gelmeden incelemelerde bulundum, yakında sağlık kuruluşları ile bir araya gelerek gerekli çalışmaları ve önlemleri yapacağız.” diyerek cevap verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.