Yeni Yağış Dalgası Geliyor

20.02.2017 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni Yağış Dalgası Geliyor

Dün gece başlayan sağanak yağmur ise etkisini sürdürüyor.Çarşamba günü yağışların etkisini arttırması bekleniyor.

Yurdumuz pazar günü itibariyle yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdi. Yağışlı sistem yurdun batı ve kuzeybatı kesimlerinde etkili oluyor. Yağışlar yağmur ve sağanak şeklinde gerçekleşiyor.  İstanbul'da dün gece başlayan sağanak yağmur ise etkisini sürdürüyor.  İstanbul'da çarşamba günü yağışların etkisini arttırması bekleniyor. YAĞIŞLI HAVA DALGASI GELDİ Marmara,  Ege,  Batı Karadeniz ile  Ankara ve  Eskişehir çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların;  Sabah ilk saatlerde  Çanakkale çevreleri,  Edirne'nin güneyi ile  Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, sıcaklıklar batı bölgelerde mevsin normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normallerinde seyredecek. SALI GÜNÜ DE DEVAM EDECEK Salı günü yağışlar yurdun batı ve iç kesimlerde aralıklarla devam edecek. Yağışlar  Ege bölgesinde, batı  Akdeniz 'de, İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yağmur şeklinde görülecek. Yağışlar iç kesimlerde hafif şiddetli olacak. SICAKLIKLAR DÜŞMÜYOR Çarşamba günü kuzey yeni bir soğuk hava dalgasının gelmesi bekleniyor. Sıcaklıklarda düşüş beklenmiyor ancak yağışlar etkili olacak. Yağışların  Marmara'nın doğusu,  Karadeniz bölgesinin genelinde, İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde etkili olması tahmin ediliyor. Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur,  Sivas'tan itibaren Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerimde ise kar yağışı bekleniyor. İSTANBUL'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ ETKİSİNİ ARTTIRACAK İstanbul'da da çarşamba günü yağışlar etkili olmaya devam edecek. Yağışların özellikle kuzey ilçelerde kendini göstermesi bekleniyor.  Ankara'da bugün, yarın ve çarşamba günü yağışlar etkili olacak.      
Dün gece başlayan sağanak yağmur ise etkisini sürdürüyor.Çarşamba günü yağışların etkisini arttırması bekleniyor.

Yurdumuz pazar günü itibariyle yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdi. Yağışlı sistem yurdun batı ve kuzeybatı kesimlerinde etkili oluyor. Yağışlar yağmur ve sağanak şeklinde gerçekleşiyor.  İstanbul'da dün gece başlayan sağanak yağmur ise etkisini sürdürüyor.  İstanbul'da çarşamba günü yağışların etkisini arttırması bekleniyor.

YAĞIŞLI HAVA DALGASI GELDİ

Marmara,  Ege,  Batı Karadeniz ile  Ankara ve  Eskişehir çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların;  Sabah ilk saatlerde  Çanakkale çevreleri,  Edirne'nin güneyi ile  Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, sıcaklıklar batı bölgelerde mevsin normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normallerinde seyredecek.

SALI GÜNÜ DE DEVAM EDECEK

Salı günü yağışlar yurdun batı ve iç kesimlerde aralıklarla devam edecek. Yağışlar  Ege bölgesinde, batı  Akdeniz

'de, İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yağmur şeklinde görülecek. Yağışlar iç kesimlerde hafif şiddetli olacak.

SICAKLIKLAR DÜŞMÜYOR

Çarşamba günü kuzey yeni bir soğuk hava dalgasının gelmesi bekleniyor. Sıcaklıklarda düşüş beklenmiyor ancak yağışlar etkili olacak.

Yağışların  Marmara'nın doğusu,  Karadeniz bölgesinin genelinde, İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda, Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde etkili olması tahmin ediliyor.

Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur,  Sivas'tan itibaren Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerimde ise kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL'DA ÇARŞAMBA GÜNÜ ETKİSİNİ ARTTIRACAK

İstanbul'da da çarşamba günü yağışlar etkili olmaya devam edecek. Yağışların özellikle kuzey ilçelerde kendini göstermesi bekleniyor.  Ankara'da bugün, yarın ve çarşamba günü yağışlar etkili olacak.

 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.