Yeni yasa Çayırova'da uygulandı

Çayırova 13.03.2018 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeni yasa Çayırova'da uygulandı

Çayırova Emek Mahallesi'nde bir kırrathaneye yapılan baskında kumar oynayan 7 kişi ve işyerine Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ceza yağdırdı.

Kumar oynamak ve oynatmayı da kapsayan yeni değişen kabahatlar kanununun ilk uygulaması Çayırova'da gerçekleşti. Çayırova Emek Mahallesinde bir kıraathane sahibi kumar oynattığı gerekçesi ile 30 gün işyeri kapatma cezası alırken kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye 259 TL para cezası uygulandı. İlçede bir hafta içinde toplam 16 kıraathane denetlenirken cezaya maruz kalan işyeri sayısı ise 4'e yükseldi.   Adnan Ayvaz-Çayırova
Çayırova Emek Mahallesi'nde bir kırrathaneye yapılan baskında kumar oynayan 7 kişi ve işyerine Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ceza yağdırdı.
Kumar oynamak ve oynatmayı da kapsayan yeni değişen kabahatlar kanununun ilk uygulaması Çayırova'da gerçekleşti. Çayırova Emek Mahallesinde bir kıraathane sahibi kumar oynattığı gerekçesi ile 30 gün işyeri kapatma cezası alırken kumar oynadıkları tespit edilen 7 kişiye 259 TL para cezası uygulandı. İlçede bir hafta içinde toplam 16 kıraathane denetlenirken cezaya maruz kalan işyeri sayısı ise 4'e yükseldi.
 
Adnan Ayvaz-Çayırova
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.