19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Yeniden istihdamda sıra ülkücülerde!”

Siyaset 30.07.2019 - 18:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Yeniden istihdamda sıra ülkücülerde!”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ülkücülerin belediyelerde kadro istemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti ve MHP İl yöneticileri de katıldı. Ünlü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KALPLERİMİZ ORTAK ATACAK Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Benim il başkanı olarak görevlendirilmemden sonra değerli Aydın bey ve heyeti bizleri ziyaret ettiler. Bizlere güç ve destek verdiler. Bizde bugün iade-i ziyaret anlamında Aydın başkanımıza ziyarette bulunuyoruz. Cumhur İttifakı’nın en güçlü sürdürüldüğü il Kocaeli. Bundan sonra da memleket sevdamız uğruna kalplerimiz ortak atışı devam edecek. Aydın kardeşime teşekkürlerimi arz ediyorum. Birlik beraberliğimiz güçlü bir şekilde devam edecek” dedi. BÜYÜK YÜK DÜŞÜYOR Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de 17 yıldır tek başına iktidarda olan bir partinin il başkanı olan Mehmet Ellibeş’e büyük yük düştüğünü biliyoruz. Abi konumunda olan Mehmet Ellibeş’in il başkanı olması ilimiz için bir kazanımdır. Mehmet Ellibeş ile bizim ekibimiz Cumhur İttifakı’nın daha da güçlenmesi adına çalışacağız. Birilerini huzursuz etmeye devam edeceğiz. Dedikodu yapacaklar ama ne yaparlarsa yapsınlar bizler elimizden geleni yapacağız. Cumhur İttifakına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretler anlam ifade ediyor. Biz Kocaeli’de yaşayan herkesin haklarını korumaya devam edeceğiz” diye konuştu. İSTİHDAM YAPILACAK Ülkücülerin işe alınması yönündeki konuya soruya yanıt veren Ellibeş, “Siz mesajı tam alamamışsınız. İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek. Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz. Bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı. İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek. Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz. Bir sıkıntı yok. BİZ BİR AİLEYİZ Fitne fesatçılara fırsat vermeyeceğiz. Partimizi bölme adına yapılan çalışmalara da fırsat vermeyeceğiz. Şartları yerine getiren herkes siyasi partisini kurabilir. Parti kuran kursun ama kimse bizim içimizi karıştırmaya çalışmasın. Biz bir aileyiz. Biz bütünlüğümüz adına zaten bir irade ortaya koymuşuz” açıklamalarında bulundu. Öte yandan ziyarette son olarak AK Parti Milletvekili Fikri Işık’ın yeni kurulacak partiye geçmesi yönündeki iddialara da yanıt veren Mehmet Ellibeş, “Geçmiş dönem bakanımız Fikri bey gerçeği söyledi. AK Parti bölünebilir mi diyenlerin dedikodusudur bu söylemler. Biz 2023 hedeflerine doğru yürüyoruz” ifadelerini kullandı.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz” dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ülkücülerin belediyelerde kadro istemeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarete AK Parti ve MHP İl yöneticileri de katıldı. Ünlü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyete ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KALPLERİMİZ ORTAK ATACAK

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Benim il başkanı olarak görevlendirilmemden sonra değerli Aydın bey ve heyeti bizleri ziyaret ettiler. Bizlere güç ve destek verdiler. Bizde bugün iade-i ziyaret anlamında Aydın başkanımıza ziyarette bulunuyoruz. Cumhur İttifakı’nın en güçlü sürdürüldüğü il Kocaeli. Bundan sonra da memleket sevdamız uğruna kalplerimiz ortak atışı devam edecek. Aydın kardeşime teşekkürlerimi arz ediyorum. Birlik beraberliğimiz güçlü bir şekilde devam edecek” dedi.

BÜYÜK YÜK DÜŞÜYOR

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de 17 yıldır tek başına iktidarda olan bir partinin il başkanı olan Mehmet Ellibeş’e büyük yük düştüğünü biliyoruz. Abi konumunda olan Mehmet Ellibeş’in il başkanı olması ilimiz için bir kazanımdır. Mehmet Ellibeş ile bizim ekibimiz Cumhur İttifakı’nın daha da güçlenmesi adına çalışacağız. Birilerini huzursuz etmeye devam edeceğiz. Dedikodu yapacaklar ama ne yaparlarsa yapsınlar bizler elimizden geleni yapacağız. Cumhur İttifakına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ziyaretler anlam ifade ediyor. Biz Kocaeli’de yaşayan herkesin haklarını korumaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İSTİHDAM YAPILACAK

Ülkücülerin işe alınması yönündeki konuya soruya yanıt veren Ellibeş, “Siz mesajı tam alamamışsınız. İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek. Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz. Bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı. İstihdam anlamında ortak eylemlerimiz devam ediyor bundan sonra da devam edecek. Şu anda özellikle belediyelerimizin içinde bulunduğu durumlarda yeniden istihdam söz konusu olduğunda ona göre hareket ederiz. Bir sıkıntı yok.

BİZ BİR AİLEYİZ

Fitne fesatçılara fırsat vermeyeceğiz. Partimizi bölme adına yapılan çalışmalara da fırsat vermeyeceğiz. Şartları yerine getiren herkes siyasi partisini kurabilir. Parti kuran kursun ama kimse bizim içimizi karıştırmaya çalışmasın. Biz bir aileyiz. Biz bütünlüğümüz adına zaten bir irade ortaya koymuşuz” açıklamalarında bulundu. Öte yandan ziyarette son olarak AK Parti Milletvekili Fikri Işık’ın yeni kurulacak partiye geçmesi yönündeki iddialara da yanıt veren Mehmet Ellibeş, “Geçmiş dönem bakanımız Fikri bey gerçeği söyledi. AK Parti bölünebilir mi diyenlerin dedikodusudur bu söylemler. Biz 2023 hedeflerine doğru yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.