19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeniden Refah alternatiftir!

Kocaeli 11.09.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeniden Refah alternatiftir!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ağustos ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Yeniden Refah partisi artık bir alternatiftir, bunu gören mevcut siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar” dedi. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ağustos ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Cevdet Çepil, İl Seçim İşleri Başkanı Lütfullah Kadıoğlu, İl AR-GE Birim Başkanı Şafak Efe Hanım Kolları Başkanı İsmail Aslaner, İl Yerel yönetimler Birim Başkanı Yılmaz Karagülle İle birlikte İl Yöneticileri Mustafa Kabaca, Ömer Faruk Demir, Celal Dülger, İl Müfettişi Emin Gürcan ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı. Kılıç, “Hepiniz teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için elinizden geleni yaptınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz, böyle bir teşkilata sahip olduğum için ne kadar şükür etsem az gelir. Hiç unutmamak gerektir ki; bizler Mevlana gibi Yunus gibi olmalı ve Kapımız da yüreğimiz de herkese açık olmalıdır. Başarının altın kuralı budur. Yeniden Refah partisi artık bir alternatiftir, bunu gören mevcut siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar. Bu davanın içinde olmak bize şeref katar biz bu davaya ancak ve ancak hizmetkâr oluruz” dedi. Toplantının sonunda hızla teşkilatlanan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi’ye başarılarından dolayı İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman plaket verdi. En çok üye yapan Celal Dülger’e de İl Başkan yardımcısı Cevdet Çepil plaket taktım verdi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ağustos ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Yeniden Refah partisi artık bir alternatiftir, bunu gören mevcut siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ağustos ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Cevdet Çepil, İl Seçim İşleri Başkanı Lütfullah Kadıoğlu, İl AR-GE Birim Başkanı Şafak Efe Hanım Kolları Başkanı İsmail Aslaner, İl Yerel yönetimler Birim Başkanı Yılmaz Karagülle İle birlikte İl Yöneticileri Mustafa Kabaca, Ömer Faruk Demir, Celal Dülger, İl Müfettişi Emin Gürcan ve partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı. Kılıç, “Hepiniz teşkilatımızın daha ileriye gitmesi için elinizden geleni yaptınız ve yapmaya da devam ediyorsunuz, böyle bir teşkilata sahip olduğum için ne kadar şükür etsem az gelir. Hiç unutmamak gerektir ki; bizler Mevlana gibi Yunus gibi olmalı ve Kapımız da yüreğimiz de herkese açık olmalıdır. Başarının altın kuralı budur. Yeniden Refah partisi artık bir alternatiftir, bunu gören mevcut siyasi aktörler, önemlerini almaya başladılar. Bu davanın içinde olmak bize şeref katar biz bu davaya ancak ve ancak hizmetkâr oluruz” dedi. Toplantının sonunda hızla teşkilatlanan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi’ye başarılarından dolayı İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Kocaman plaket verdi. En çok üye yapan Celal Dülger’e de İl Başkan yardımcısı Cevdet Çepil plaket taktım verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.