Yeniden Refah, Erbakan'ı andı!

Gebze 11.03.2019 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeniden Refah, Erbakan'ı andı!

Yeniden Refah Partisi Gebze Teşkilatı Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın 8'inci vefat yıldönümü nedeniyle Zeytinburnu Merkez Efendi Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret etti. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Okunan Yasin Suresi’nin ardından Gebzelilerin okuduğu Hatimlerin Duasını Erbakan’ın kabri başında yaptı. İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklama da, 54.Hükümetin Başbakanı, Milli Görüş hareketinin efsane lideri Necmettin Erbakan’ın aziz hatırasının izinde, oğlu Dr.Fatih Erbakan’ın liderliğinde Yeniden refah partisi olarak yol izlediklerini belirterek, Erbakan’ın fikri mirasını yaşatacaklarını ve Gebze teşkilatı olarak çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Gebze Teşkilatı Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın 8'inci vefat yıldönümü nedeniyle Zeytinburnu Merkez Efendi Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret etti.

İlçe Başkanı Engin Kılıç ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Okunan Yasin Suresi’nin ardından Gebzelilerin okuduğu Hatimlerin Duasını Erbakan’ın kabri başında yaptı. İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptığı açıklama da, 54.Hükümetin Başbakanı, Milli Görüş hareketinin efsane lideri Necmettin Erbakan’ın aziz hatırasının izinde, oğlu Dr.Fatih Erbakan’ın liderliğinde Yeniden refah partisi olarak yol izlediklerini belirterek, Erbakan’ın fikri mirasını yaşatacaklarını ve Gebze teşkilatı olarak çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.