Yeniden Refah Gebze, esnafı gezdi!

Siyaset 18.03.2020 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeniden Refah Gebze, esnafı gezdi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ının Anadolu buluşmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Miktad Erten ve İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Hacı Halil Mahallesi’nde Esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın selamını ileten Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, “Genç bir lider sizden ricamız Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’i sosyal medya adreslerinden takip edin” dedi. Ziyaret esnasında esnaf sıkıntılarını ve Erbakan’a olan sevgilerini dile getirdi. TEDBİRLERİMİZİ LÜTFEN ALALIM Çalışmalarına Mahalle ve köy ziyaretleriyle çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız diyerek yola çıkan Gebze İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Engin Kılıç ise “Genel Merkezimizden gelen yazılı talimatla İçişleri Bakanlığının Koronavirüs'ün yayılmasına karşı tedbirler kapsamında aldığı karar uyarınca bugünden itibaren yeni bir karara kadar İl ve İlçe Yönetim Kurulu toplantıları, İl ve İlçe Divan toplantıları, Gençlik ve Hanım Kolları toplantıları yapılmayacaktır. Bütün teşkilatlarımızın bu karara hassasiyetle uymalarını rica ederiz. Korona virüsten maalesef ilk kaybımızı verdik. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınları ve milletimize başsağlığı diliyorum. Cenab-ı Allah sayının artmasından ve beterinden tüm milletimizi esirgesin inşallah. Tüm milletimiz olarak tedbirli davranalım ve uyarıları dikkate alarak bu salgın hastalık durumunu en hafif şekilde atlatalım” dedi.    

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ının Anadolu buluşmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Miktad Erten ve İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Hacı Halil Mahallesi’nde Esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın selamını ileten Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, “Genç bir lider sizden ricamız Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’i sosyal medya adreslerinden takip edin” dedi. Ziyaret esnasında esnaf sıkıntılarını ve Erbakan’a olan sevgilerini dile getirdi.

TEDBİRLERİMİZİ LÜTFEN ALALIM

Çalışmalarına Mahalle ve köy ziyaretleriyle çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız diyerek yola çıkan Gebze İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Engin Kılıç ise “Genel Merkezimizden gelen yazılı talimatla İçişleri Bakanlığının Koronavirüs'ün yayılmasına karşı tedbirler kapsamında aldığı karar uyarınca bugünden itibaren yeni bir karara kadar İl ve İlçe Yönetim Kurulu toplantıları, İl ve İlçe Divan toplantıları, Gençlik ve Hanım Kolları toplantıları yapılmayacaktır. Bütün teşkilatlarımızın bu karara hassasiyetle uymalarını rica ederiz. Korona virüsten maalesef ilk kaybımızı verdik. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınları ve milletimize başsağlığı diliyorum. Cenab-ı Allah sayının artmasından ve beterinden tüm milletimizi esirgesin inşallah. Tüm milletimiz olarak tedbirli davranalım ve uyarıları dikkate alarak bu salgın hastalık durumunu en hafif şekilde atlatalım” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.