Yeniden Refah Gebze, “Sabırlı olalım”

Siyaset 25.03.2020 - 15:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeniden Refah Gebze, “Sabırlı olalım”

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatından açıklama yapıldı. Corona salgını nedeniyle zor günler yaşadığımız şu günlerde, vatandaşlara sabırlı olmaları konusunda tavsiyede bulunan Yeniden Refah Partisi Gebze, “sabırlı olun” tavsiyesinde bulundu. Partiden yapılan açıklama şu biçimde; “Zor günlerden geçtiğimiz aşikardır. Bu zorlukları yine el birliği ile atlatacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Korkmayalım, telaş yapmayalım ama lütfen uyarıları dikkate alalım. Bana virüs bulaşmaz demeyelim. KURALLARA UYALIM Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayalım. 14 temel Kuralı harfiyen yerine getirelim. Özellikle el hijyenimize özen gösterelim. Ailemizle ve arkadaşlarımızla mesafeli iletişim kuralım. Mecbur kalmadığımız sürece dışarı çıkmayalım. Hepimizin bildiği üzere, tüm dünya korona virüs salgınıyla karşı karşıyadır. Ülkemizde de görülen bu salgın hastalığın ciddiyetini iyi anlamalıyız. Virüsün yayılmasını önleyecek ve bu mücadeleye en büyük katkıyı sunacak olan bizleriz. Sosyal medyada, Facebook, Twitter, Instagram gibi mecralarda maalesef doğrudan çok insanları kaosa sürüklemeye çalışan paylaşımlar yapanları kale almayalım. YEKİLİLERİ TAKİP EDELİM Başta Sağlık Bakanlığımızın sosyal medya hesapları olmak üzere kamu kurumlarımızın hesaplarını takip edelim. Yetkili merciler bizleri aydınlatmak için her gün gerekli açıklamaları yapıyorlar. Bu doğrultuda evimizde kalarak gerçek açıklamalar ve bilimsel veriler doğrultusunda Allah’ın izniyle en kısa zamanda bu illeti defedeceğimize inanıyoruz. Önlemimizi alalım, evimizde sağlıklı kalalım. İhtiyarlarımızın hal ve hatırını kontrollü bir şekilde soralım. Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilatı olarak diyoruz ki #Evdekal  #KitapOkuGebze #SabirlıOlGebze  Gün birlik günü gün kardeşçe paylaşma ve dayanıma günüdür. Sabırlı olalım şüphesiz ki Allah c.c sabredenlerle beraberdir(Bakara153).                                     

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe teşkilatından açıklama yapıldı. Corona salgını nedeniyle zor günler yaşadığımız şu günlerde, vatandaşlara sabırlı olmaları konusunda tavsiyede bulunan Yeniden Refah Partisi Gebze, “sabırlı olun” tavsiyesinde bulundu. Partiden yapılan açıklama şu biçimde; “Zor günlerden geçtiğimiz aşikardır. Bu zorlukları yine el birliği ile atlatacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Korkmayalım, telaş yapmayalım ama lütfen uyarıları dikkate alalım. Bana virüs bulaşmaz demeyelim.

KURALLARA UYALIM

Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayalım. 14 temel Kuralı harfiyen yerine getirelim. Özellikle el hijyenimize özen gösterelim. Ailemizle ve arkadaşlarımızla mesafeli iletişim kuralım. Mecbur kalmadığımız sürece dışarı çıkmayalım. Hepimizin bildiği üzere, tüm dünya korona virüs salgınıyla karşı karşıyadır. Ülkemizde de görülen bu salgın hastalığın ciddiyetini iyi anlamalıyız. Virüsün yayılmasını önleyecek ve bu mücadeleye en büyük katkıyı sunacak olan bizleriz. Sosyal medyada, Facebook, Twitter, Instagram gibi mecralarda maalesef doğrudan çok insanları kaosa sürüklemeye çalışan paylaşımlar yapanları kale almayalım.

YEKİLİLERİ TAKİP EDELİM

Başta Sağlık Bakanlığımızın sosyal medya hesapları olmak üzere kamu kurumlarımızın hesaplarını takip edelim. Yetkili merciler bizleri aydınlatmak için her gün gerekli açıklamaları yapıyorlar. Bu doğrultuda evimizde kalarak gerçek açıklamalar ve bilimsel veriler doğrultusunda Allah’ın izniyle en kısa zamanda bu illeti defedeceğimize inanıyoruz. Önlemimizi alalım, evimizde sağlıklı kalalım. İhtiyarlarımızın hal ve hatırını kontrollü bir şekilde soralım. Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilatı olarak diyoruz ki #Evdekal  #KitapOkuGebze #SabirlıOlGebze  Gün birlik günü gün kardeşçe paylaşma ve dayanıma günüdür. Sabırlı olalım şüphesiz ki Allah c.c sabredenlerle beraberdir(Bakara153).                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.