Yeniden Refah reçeteyi açıkladı!

Gebze 09.05.2019 - 18:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeniden Refah reçeteyi açıkladı!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe yöneticisi Hakan Kahraman, Ramazan ayında İslam Aleminin içinde bulunduğu acı tabloyu özetleyerek açıklamalar da bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe yöneticisi Hakan Kahraman, Ramazan ayında İslam Aleminin içinde bulunduğu acı tabloyu özetleyerek açıklamalar da bulundu. Yeniden Refah Partisi Gebze Dış İlişkilerden Birim Başkanı Hakan Kahraman, İslam coğrafyasının yaşadığı sıkıntılara değinerek, “Müslümanlar ne yazık ki Ramazan-ı Şerif’i buruk bir acıyla karşılıyorlar. Ortadoğu’da ve birçok Müslüman ülkede vekâlet savaşları sonucunda ortaya çıkan yasal devlet otoritesi, devlet idaresi ve siyasi güç ve istikrar büyük ölçüde küresel güçlerin kontrolü altına girmiş, bunun sonucu olarak çatışmaların sürdüğü bu ülkelerdeki etnik ve mezhepsel farklılıklar farklı mecralarda gelişme göstermeye başlamıştır. İslam coğrafyasında yaşanan bu olumsuz manzaralar karşısında, uluslararası hukuk gayet sarih olarak hiçe sayılmakta, ayaklar altında çiğnenmekte, küresel güç hukuksuzluğu ise ön plana çıkmaktadır. YENİDEN D-8 ORGANİZASYONU HAYATA GEÇMELİ Çatışma potansiyelinin en kesif olduğu Ortadoğu’daki bu belirsizlikler sürerken,  Türkiye’nin de bu belirsizliğin içerisinde sürüklenebilmesi için küresel güçlerin büyük gayret gösterilmekte olduğunu gayet açık olarak müşahede etmek mümkündür. İslam coğrafyasında barış, istikrar ve güvenin ana arteri konumunda olan Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan bu sinsi oyunun bir an önce ortadan kaldırılabilmesi Türkiye’nin liderliğindeki D-8 Organizasyonu’nun bir an önce yeniden tahkim edilmesi, iç barışın ve ekonomik istikrarın sağlanmasıyla mümkündür.  Türkiye, İslam coğrafyasındaki güçlü konumu ve tarihten gelen büyük devlet idaresi tecrübesiyle, bölgedeki zorlukların ortadan kalkmasına vesile olabilecek güç ve kapasitededir. Bunun gerçekleştirilebilmesi için İkinci Kırk Yıl mottosuyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi’nin bir an önce iktidara gelmesiyle mümkün olabilecektir.”dedi.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe yöneticisi Hakan Kahraman, Ramazan ayında İslam Aleminin içinde bulunduğu acı tabloyu özetleyerek açıklamalar da bulundu.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe yöneticisi Hakan Kahraman, Ramazan ayında İslam Aleminin içinde bulunduğu acı tabloyu özetleyerek açıklamalar da bulundu. Yeniden Refah Partisi Gebze Dış İlişkilerden Birim Başkanı Hakan Kahraman, İslam coğrafyasının yaşadığı sıkıntılara değinerek, “Müslümanlar ne yazık ki Ramazan-ı Şerif’i buruk bir acıyla karşılıyorlar. Ortadoğu’da ve birçok Müslüman ülkede vekâlet savaşları sonucunda ortaya çıkan yasal devlet otoritesi, devlet idaresi ve siyasi güç ve istikrar büyük ölçüde küresel güçlerin kontrolü altına girmiş, bunun sonucu olarak çatışmaların sürdüğü bu ülkelerdeki etnik ve mezhepsel farklılıklar farklı mecralarda gelişme göstermeye başlamıştır. İslam coğrafyasında yaşanan bu olumsuz manzaralar karşısında, uluslararası hukuk gayet sarih olarak hiçe sayılmakta, ayaklar altında çiğnenmekte, küresel güç hukuksuzluğu ise ön plana çıkmaktadır.

YENİDEN D-8 ORGANİZASYONU HAYATA GEÇMELİ

Çatışma potansiyelinin en kesif olduğu Ortadoğu’daki bu belirsizlikler sürerken,  Türkiye’nin de bu belirsizliğin içerisinde sürüklenebilmesi için küresel güçlerin büyük gayret gösterilmekte olduğunu gayet açık olarak müşahede etmek mümkündür. İslam coğrafyasında barış, istikrar ve güvenin ana arteri konumunda olan Türkiye üzerinde oynanmaya çalışılan bu sinsi oyunun bir an önce ortadan kaldırılabilmesi Türkiye’nin liderliğindeki D-8 Organizasyonu’nun bir an önce yeniden tahkim edilmesi, iç barışın ve ekonomik istikrarın sağlanmasıyla mümkündür.  Türkiye, İslam coğrafyasındaki güçlü konumu ve tarihten gelen büyük devlet idaresi tecrübesiyle, bölgedeki zorlukların ortadan kalkmasına vesile olabilecek güç ve kapasitededir. Bunun gerçekleştirilebilmesi için İkinci Kırk Yıl mottosuyla yola çıkan Yeniden Refah Partisi’nin bir an önce iktidara gelmesiyle mümkün olabilecektir.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.