Yeniden Refah'tan Gebze çıkarması!

Gebze 19.05.2019 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeniden Refah'tan Gebze çıkarması!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras Gebze’de bir dizi temasta bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras Gebze’de bir dizi temasta bulundu. Aras, ilk olarak Mollafenari’de partisinin il yönetim kurulu üyesi Mustafa Kabaca’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Mollafenari köyü camisinin cemiyet salonunda yapılan iftar yemeğine, partinin il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftar sonrası konuşan Aras, Mollafenari köyünün milli görüş geleneği için ifade ettiği öneme işaret etti. KÖYLERDE TEMASLARDA BULUNDU İftar sonrası Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, Köy Temsilcisi Abdullah Akbay ve başkanlık divanı üyeleri ile birlikte halkla kucaklaşma programına başlayan Başkan Aras, köy kıraathanesinde halkla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Aras ve beraberindekiler ardından Denizliköyü’ne giderek burada bulunan kıraathaneleri tek tek dolaşıp, köylüler ile sohbet etti. Burada vatandaşlara hitaben konuşan Aras; “Sizlere Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamını getirdim. Kendisi bize emir verdiler, gidin köylünün derdini dinleyin ve bana rapor getirin dediler. Köylümüzün traktörünün mazotu var mı? mahsulü pazara gelebiliyor mu? gidin sorun ve köylümüzün halini bana rapor edin, diye emir verdi.” şeklinde konuştu. MUHTARLARDAN BİLGİ ALDI Ardından Cumaköy’e giden Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, ziyaret kapsamında Cumaköy muhtarı Hüseyin Ünal ile görüşerek, köy hakkında bilgi aldı. Sonrasında köy kahvesini ve avcılar kulübü lokaline giden Başkan Aras, hedeflerinin Kocaeli’nin tüm köylerini dolaşmak olduğunu belirterek, “gördüğümüz ilgi de gösteriyor ki artık milletimiz Refah da karar kılmıştır” dedi.
Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras Gebze’de bir dizi temasta bulundu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras Gebze’de bir dizi temasta bulundu. Aras, ilk olarak Mollafenari’de partisinin il yönetim kurulu üyesi Mustafa Kabaca’nın düzenlediği iftar programına katıldı. Mollafenari köyü camisinin cemiyet salonunda yapılan iftar yemeğine, partinin il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. İftar sonrası konuşan Aras, Mollafenari köyünün milli görüş geleneği için ifade ettiği öneme işaret etti.

KÖYLERDE TEMASLARDA BULUNDU

İftar sonrası Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, Köy Temsilcisi Abdullah Akbay ve başkanlık divanı üyeleri ile birlikte halkla kucaklaşma programına başlayan Başkan Aras, köy kıraathanesinde halkla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Aras ve beraberindekiler ardından Denizliköyü’ne giderek burada bulunan kıraathaneleri tek tek dolaşıp, köylüler ile sohbet etti. Burada vatandaşlara hitaben konuşan Aras; “Sizlere Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamını getirdim. Kendisi bize emir verdiler, gidin köylünün derdini dinleyin ve bana rapor getirin dediler. Köylümüzün traktörünün mazotu var mı? mahsulü pazara gelebiliyor mu? gidin sorun ve köylümüzün halini bana rapor edin, diye emir verdi.” şeklinde konuştu.

MUHTARLARDAN BİLGİ ALDI

Ardından Cumaköy’e giden Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, ziyaret kapsamında Cumaköy muhtarı Hüseyin Ünal ile görüşerek, köy hakkında bilgi aldı. Sonrasında köy kahvesini ve avcılar kulübü lokaline giden Başkan Aras, hedeflerinin Kocaeli’nin tüm köylerini dolaşmak olduğunu belirterek, “gördüğümüz ilgi de gösteriyor ki artık milletimiz Refah da karar kılmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.