19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yeniden Refah’tan gövde gösterisi

Siyaset 11.03.2020 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeniden Refah’tan gövde gösterisi

Yeniden Refah Partisi Gebze ailesi, Gebze Kültür Merkezi Kardelen Salonunda bir araya geldi. Yoğun katılımın yaşandığı Türkiye’deki Gelişmeleri Konulu konferansa katılım bir hayli fazlaydı. Partililer programa bir hayli ilgi gösterirken önemli konuklar yer aldı. PROGRAMA İLGİ FAZLA OLDU Yeniden Refah Partisi Gebze teşkilatı genişletilmiş ilçe divanı şehitler için dua ve istiklal Marşı ile başladı. Ardından Saadet Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç,  şubat ayı çalışma raporlarını sundu. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, MKYK üyesi Miktad Erten kısa bir selamlama konuşması yaparken Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak,  Türkiye siyasetindeki gelişmeleri değerlendirdi. Çolak iç ve dış siyasete değinirken ülkenin gidişatına yönelik yorumlarda bulundu. ÜLKENİN KURTULUŞU REFAHTA Konuşmalar ardından Genel Başkan Kültür Sanat Baş danışmanı Davut Güloğlu niçin Yeniden Refah'ta siyasete atıldığını anlatırken ayrıca Yeniden Refah Partisinin ülkenin kurtuluşu olduğunu Dr. Fatih Erbakan Beyin bunu gerçekleştirecek lider olduğunu söyledi. Program sonunda Plaket takdimleri yapılırken partililer bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Gövde gösterisi şeklinde geçen ve oldukça verimli olan toplantı sonrasında partililer herkesi partilerine üye olmaya çağırdı.

Yeniden Refah Partisi Gebze ailesi, Gebze Kültür Merkezi Kardelen Salonunda bir araya geldi. Yoğun katılımın yaşandığı Türkiye’deki Gelişmeleri Konulu konferansa katılım bir hayli fazlaydı. Partililer programa bir hayli ilgi gösterirken önemli konuklar yer aldı.

PROGRAMA İLGİ FAZLA OLDU

Yeniden Refah Partisi Gebze teşkilatı genişletilmiş ilçe divanı şehitler için dua ve istiklal Marşı ile başladı. Ardından Saadet Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç,  şubat ayı çalışma raporlarını sundu. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, MKYK üyesi Miktad Erten kısa bir selamlama konuşması yaparken Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak,  Türkiye siyasetindeki gelişmeleri değerlendirdi. Çolak iç ve dış siyasete değinirken ülkenin gidişatına yönelik yorumlarda bulundu.

ÜLKENİN KURTULUŞU REFAHTA

Konuşmalar ardından Genel Başkan Kültür Sanat Baş danışmanı Davut Güloğlu niçin Yeniden Refah'ta siyasete atıldığını anlatırken ayrıca Yeniden Refah Partisinin ülkenin kurtuluşu olduğunu Dr. Fatih Erbakan Beyin bunu gerçekleştirecek lider olduğunu söyledi. Program sonunda Plaket takdimleri yapılırken partililer bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Gövde gösterisi şeklinde geçen ve oldukça verimli olan toplantı sonrasında partililer herkesi partilerine üye olmaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.