Yenikent’i TBMM’ye taşıdı!

Gebze 11.01.2019 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yenikent’i TBMM’ye taşıdı!

Gebze Yenikent Mahallesi’nde ki tapu sorunu TBMM gündemine taşındı. Kocaeli Milletvekili, Tahsin Tarhan, “Yenikent’de rant oluşturmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.” Dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Yenikent Mahallesi, Mustafapaşa’daki parsel sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Tarhan, Gebze kamuoyunda rahatsızlığa sebep olan konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması talebiyle Meclis Başkanlığına Yazılı Soru Önergesi verdi. GEBZE’Yİ BETON RANTINA TESLİM ETMEYECEĞİZ. Tahsin Tarhan, “Belediyenin Meclis Kararında bu alanın Gebze Belediyesi’nin gelir elde etmesi amacıyla satılabilir ya da takas amaçlı kullanılabilir ifadesi var. İktidarın uygulamalarına bakıldığı zaman yeşil alanların betona teslim edildiği örneklerini defalarca gördük. Belediye meclisinin kararında yer alan takas olabilir ibaresi hangi şeklide kullanılacak. Bu yer ticarete mi açılacak? Yeşil alana çevirip burayı park alanından çıkarıp Daha sonra ticarete açmak kime fayda sağlayacak. Bu soruların cevap bulması gerekmektedir. Birilerine imkan sağlamak için yeşil alanların yok edilmesine göz yummak Gebze halkına ihanet demektir” dedi BÜYÜKŞEHİR HAYIR DİYOR, GEBZE BELEDİYESİ İNAT EDİYOR Tahsin Tarhan, Konu defalarca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gündemine gelmiş, defalarca reddedilmiştir. Şimdi bu alanla ilgili ya satılacak ya da takas edilecek deniliyor. Bu alanda rant oluşturmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.” dedi.
Gebze Yenikent Mahallesi’nde ki tapu sorunu TBMM gündemine taşındı. Kocaeli Milletvekili, Tahsin Tarhan, “Yenikent’de rant oluşturmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.” Dedi.

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Yenikent Mahallesi, Mustafapaşa’daki parsel sorununu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Tarhan, Gebze kamuoyunda rahatsızlığa sebep olan konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un cevaplaması talebiyle Meclis Başkanlığına Yazılı Soru Önergesi verdi.

GEBZE’Yİ BETON RANTINA TESLİM ETMEYECEĞİZ.

Tahsin Tarhan, “Belediyenin Meclis Kararında bu alanın Gebze Belediyesi’nin gelir elde etmesi amacıyla satılabilir ya da takas amaçlı kullanılabilir ifadesi var. İktidarın uygulamalarına bakıldığı zaman yeşil alanların betona teslim edildiği örneklerini defalarca gördük. Belediye meclisinin kararında yer alan takas olabilir ibaresi hangi şeklide kullanılacak. Bu yer ticarete mi açılacak? Yeşil alana çevirip burayı park alanından çıkarıp Daha sonra ticarete açmak kime fayda sağlayacak. Bu soruların cevap bulması gerekmektedir. Birilerine imkan sağlamak için yeşil alanların yok edilmesine göz yummak Gebze halkına ihanet demektir” dedi

BÜYÜKŞEHİR HAYIR DİYOR, GEBZE BELEDİYESİ İNAT EDİYOR

Tahsin Tarhan, Konu defalarca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gündemine gelmiş, defalarca reddedilmiştir. Şimdi bu alanla ilgili ya satılacak ya da takas edilecek deniliyor. Bu alanda rant oluşturmak isteyenlere izin vermeyeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.