19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yenikent sorunları Güler’e anlattı!

Gebze 15.04.2019 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yenikent sorunları Güler’e anlattı!

Gebze Mahallelerinin sorunlarının tartışıldığı toplantılar devam ediyor. Kaymakam Mustafa Güler, bu kez Yenikent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntılarının çözüleceğini ifade etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, mahalle buluşmalarını bu kez Yenikent’de gerçekleştirdi. Gebze Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı, bu kez Yenikent Mahallesi Koç Ortaokulu’nda gerçekleşti. Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Yazı İşleri Müdürü,  İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Gebze Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Yenikent Mahalle Muhtarı ve Yenikent Mahalle sakinleri katıldı. GÖREVİMİZ HİZMET ETMEK Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, toplantının amacıyla ilgili katılım gösterenlere vatandaşlara,  “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız” dedi. SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK Yeni Kent Mahallesi sakinlerinin sorunları, Kurum Müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Güler, bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Mustafa Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.
Gebze Mahallelerinin sorunlarının tartışıldığı toplantılar devam ediyor. Kaymakam Mustafa Güler, bu kez Yenikent Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntılarının çözüleceğini ifade etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, mahalle buluşmalarını bu kez Yenikent’de gerçekleştirdi. Gebze Mahallelerinin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısı, bu kez Yenikent Mahallesi Koç Ortaokulu’nda gerçekleşti. Kaymakam Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İlçe Yazı İşleri Müdürü,  İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Gebze Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, Yenikent Mahalle Muhtarı ve Yenikent Mahalle sakinleri katıldı.

GÖREVİMİZ HİZMET ETMEK

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, toplantının amacıyla ilgili katılım gösterenlere vatandaşlara,  “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız” dedi.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Yeni Kent Mahallesi sakinlerinin sorunları, Kurum Müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Güler, bu sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlattı. Kaymakam Mustafa Güler belirtilen tüm sorunların bir an önce çözüme kavuşacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.