19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Çayırova 19.01.2017 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

Çayırova Belediyesi Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü öğrencileri, Emek Mahallesi Anne-Çocuk Kulübünde eğitim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti. Velilerinde katıldığı ziyarette, duygulu anlar yaşandı.

Yenimahalle Anne- Çocuk Kulübü Öğrencileri Suriyeli Öğrencilere Hediyeler Hazırladı Anne-Çocuk Kulübünde okul öncesi eğitiminin yanı sıra, milli ve manevi değerleri de öğrencilere aşılayan öğretmenlerimiz, çocuklarda paylaşma ve dayanışma duygularını arttıracak çeşitli etkinliklerle derslerini taçlandırıyor. Bu çerçevede Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü öğrencileri, Emek Mahallesi Anne-Çocuk Kulübü’nde eğitim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti.  Kulüp öğrencileri evlerinde kullanılabilir durumda olan, ihtiyaç fazlası oyuncak ve kıyafetleri hediye paketleri yaparak, Suriyeli öğrencilerle paylaştı. Duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında iki kulübün öğrencileri de mutlu oldular. Yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekilen ziyarette, paylaşmanın vermiş olduğu mutluluk hem veliler hem de öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.  
Çayırova Belediyesi Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü öğrencileri, Emek Mahallesi Anne-Çocuk Kulübünde eğitim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti. Velilerinde katıldığı ziyarette, duygulu anlar yaşandı.

Yenimahalle Anne- Çocuk Kulübü Öğrencileri Suriyeli Öğrencilere Hediyeler Hazırladı

Anne-Çocuk Kulübünde okul öncesi eğitiminin yanı sıra, milli ve manevi değerleri de öğrencilere aşılayan öğretmenlerimiz, çocuklarda paylaşma ve dayanışma duygularını arttıracak çeşitli etkinliklerle derslerini taçlandırıyor. Bu çerçevede Yenimahalle Anne-Çocuk Kulübü öğrencileri, Emek Mahallesi Anne-Çocuk Kulübü’nde eğitim gören Suriyeli öğrencileri ziyaret etti.  Kulüp öğrencileri evlerinde kullanılabilir durumda olan, ihtiyaç fazlası oyuncak ve kıyafetleri hediye paketleri yaparak, Suriyeli öğrencilerle paylaştı. Duygulu anların yaşandığı ziyaret sırasında iki kulübün öğrencileri de mutlu oldular. Yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekilen ziyarette, paylaşmanın vermiş olduğu mutluluk hem veliler hem de öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.