19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yer çekimine meydan okudular!

Spor 14.07.2017 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yer çekimine meydan okudular!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE FUTBOLCULARIN HIRSLI ÇALIŞMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde tempo arttı. Her geçen gün vites arttırarak çalışmalarını sürdüren sarı yeşillilerde, önceki akşam yapılan günün ikinci antrenmanında futbolcular hırslı ve istekli çalışmalarıyla göz doldurdular. Antrenmanın ilk bölümünde açma-germe hareketlerinin yanı sıra, şınav, mekik ve koordinasyon çalışmaları yapan Darıca G.B takımı, idmanın ikinci bölümünde ise istasyon çalıştı. SINIRLARI ZORLADILAR Sıcak ve nemli havaya rağmen istasyon çalışmasında sınırları zorlayarak kendilerine verilen talimatları harfiyen uygulayan sarı yeşilli futbolcular, adeta yer çekimine meydan okudular. Antrenmanın son bölümünde topla çalışan sarı yeşilliler, kontrol-pas çalışmasının ardından bireysel antrenmanla günü tamamladılar.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ’NDE FUTBOLCULARIN HIRSLI ÇALIŞMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Darıca Gençlerbirliği’nde tempo arttı. Her geçen gün vites arttırarak çalışmalarını sürdüren sarı yeşillilerde, önceki akşam yapılan günün ikinci antrenmanında futbolcular hırslı ve istekli çalışmalarıyla göz doldurdular. Antrenmanın ilk bölümünde açma-germe hareketlerinin yanı sıra, şınav, mekik ve koordinasyon çalışmaları yapan Darıca G.B takımı, idmanın ikinci bölümünde ise istasyon çalıştı.

SINIRLARI ZORLADILAR

Sıcak ve nemli havaya rağmen istasyon çalışmasında sınırları zorlayarak kendilerine verilen talimatları harfiyen uygulayan sarı yeşilli futbolcular, adeta yer çekimine meydan okudular. Antrenmanın son bölümünde topla çalışan sarı yeşilliler, kontrol-pas çalışmasının ardından bireysel antrenmanla günü tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.