Yer SARI gök YEŞİL

Spor 06.05.2018 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yer SARI gök YEŞİL

EFSANE 2.LİG’E GERİ DÖNDÜ….ŞAMPİYON DARICA GENÇLERBİRLİĞİ!

2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Darıca Gençlerbirliği 2.Lig’e yükseldi. 10 yıllık hasreti dindiren sarı yeşilliler, muhteşem başarıyı büyük Çınaraltı taraftarıyla birlikte kutladı. Darıca’nın gururu Darıca Gençlerbirliği şampiyon…3.Lig 2.Grup’un son haftasında sahasında Muğlaspor’u 3-0’lık skorla deviren sarı yeşilliler, sezonu zirvede tamamlayarak adını 2.Lig’e yazdırdı. Büyük hasrete son veren Darıca G.B’de heyecan, mutluluk ve sevinç gözyaşları tavan yaparken, sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. 10 yıl aradan sonra yeniden 2.Lig’e dönen gururumuz Darıca Gençlerbirliği, anasının ak sütü gibi helal ettiği şampiyonluğa ulaşmanın gururunu yaşadı. KARABACAK VE VURAL OMUZLARDA Muğlaspor maçının son düdüğü ile birlikte şampiyon olan Darıca G.B’de tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlar sahaya inerek şampiyonluğu yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte kutladı. Darıca Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural omuzlara alınarak havaya fırlatılırken, iki başkan da mutluluk gözyaşları döktüler. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşayan yönetim kurulu üyeleri de tarihi sezonun mutluluğunu doyasıya yaşadılar.
EFSANE 2.LİG’E GERİ DÖNDÜ….ŞAMPİYON DARICA GENÇLERBİRLİĞİ!

2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayan Darıca Gençlerbirliği 2.Lig’e yükseldi. 10 yıllık hasreti dindiren sarı yeşilliler, muhteşem başarıyı büyük Çınaraltı taraftarıyla birlikte kutladı.

Darıca’nın gururu Darıca Gençlerbirliği şampiyon…3.Lig 2.Grup’un son haftasında sahasında Muğlaspor’u 3-0’lık skorla deviren sarı yeşilliler, sezonu zirvede tamamlayarak adını 2.Lig’e yazdırdı. Büyük hasrete son veren Darıca G.B’de heyecan, mutluluk ve sevinç gözyaşları tavan yaparken, sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. 10 yıl aradan sonra yeniden 2.Lig’e dönen gururumuz Darıca Gençlerbirliği, anasının ak sütü gibi helal ettiği şampiyonluğa ulaşmanın gururunu yaşadı.

KARABACAK VE VURAL OMUZLARDA

Muğlaspor maçının son düdüğü ile birlikte şampiyon olan Darıca G.B’de tribünleri hınca hınç dolduran taraftarlar sahaya inerek şampiyonluğu yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte kutladı. Darıca Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca G.B Başkanı Mücahid Vural omuzlara alınarak havaya fırlatılırken, iki başkan da mutluluk gözyaşları döktüler. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşayan yönetim kurulu üyeleri de tarihi sezonun mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.