19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Yere yatan kalkmadı”

Spor 23.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Yere yatan kalkmadı”

TUNCAY SOYAK’TAN RAKİBE ELEŞTİRİ:

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, 2-1’lik Bağcılarspor maçının ardından gazetemize dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çığrından çıkan bir maç izlediklerini belirten Soyak, “Maçın başında kalecimiz Osman’ın sakatlığı moral bozukluğuna yol açtı. Beklenmedik bu durum takımımızı olumsuz anlamda etkiledi. Bu yüzden maça istediğimiz başlangıcı yapamadık. Kalemize gelen 2 top da gol oldu. 2-1’i bulduk, ardından Yusuf Bayram ile bulduğumuz ikinci gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. İzleyenler ofsayt olmadığını söylüyor, bilmiyoruz…” SOYAK: BİZİ 4-5 HAFTADAN SONRA KİMSE TUTAMAZ İkinci yarıdaki kazanma arzusundan memnun olduğunu ve takımına inandığını vurgulayan Soyak, “ Maçın ikinci yarısında kazanma arzumuz ve iştahımızdan son derece memnunum.  Üst adalesindeki çekme nedeniyle Barış Bakır’ı yedek bekletmek zorunda kaldık. Ama maçın gidişatı istediğimiz gibi olmadığı için risk alarak Barış’ı oyuna dahil ettik. Üçüncü bölgede daha etkili olduğumuz anlar yaşadık. Rakibimiz saha içerisinde oyuncularımızın sinirlerini bozmayı başardı. Yere yatan bir daha kalkmadı. Dolayısıyla buradan beklemediğimiz bir yenilgiyle ayrıldık. Fakat ben takımıma çok inanıyorum. Bizim kadar çalışan, verimli bir hazırlık süreci geçiren takım olduğuna inanmıyorum. Bizi 4-5 haftadan sonra kimse tutamaz. Takımımdan ümitliyim, inşallah toparlanacağız” dedi.
TUNCAY SOYAK’TAN RAKİBE ELEŞTİRİ:

Gebzespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak, 2-1’lik Bağcılarspor maçının ardından gazetemize dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çığrından çıkan bir maç izlediklerini belirten Soyak, “Maçın başında kalecimiz Osman’ın sakatlığı moral bozukluğuna yol açtı. Beklenmedik bu durum takımımızı olumsuz anlamda etkiledi. Bu yüzden maça istediğimiz başlangıcı yapamadık. Kalemize gelen 2 top da gol oldu. 2-1’i bulduk, ardından Yusuf Bayram ile bulduğumuz ikinci gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. İzleyenler ofsayt olmadığını söylüyor, bilmiyoruz…”

SOYAK: BİZİ 4-5 HAFTADAN SONRA KİMSE TUTAMAZ

İkinci yarıdaki kazanma arzusundan memnun olduğunu ve takımına inandığını vurgulayan Soyak, “ Maçın ikinci yarısında kazanma arzumuz ve iştahımızdan son derece memnunum.  Üst adalesindeki çekme nedeniyle Barış Bakır’ı yedek bekletmek zorunda kaldık. Ama maçın gidişatı istediğimiz gibi olmadığı için risk alarak Barış’ı oyuna dahil ettik. Üçüncü bölgede daha etkili olduğumuz anlar yaşadık. Rakibimiz saha içerisinde oyuncularımızın sinirlerini bozmayı başardı. Yere yatan bir daha kalkmadı. Dolayısıyla buradan beklemediğimiz bir yenilgiyle ayrıldık. Fakat ben takımıma çok inanıyorum. Bizim kadar çalışan, verimli bir hazırlık süreci geçiren takım olduğuna inanmıyorum. Bizi 4-5 haftadan sonra kimse tutamaz. Takımımdan ümitliyim, inşallah toparlanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.