Yerlikaya'dan başarı belgesi!

Spor 20.02.2019 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yerlikaya'dan başarı belgesi!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Vali Aksoy tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya ziyarette Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er eşlik ederken, Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’da ziyarette hazır bulundu. İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Valilik Makamına geçerek Sayın Valimiz ile bir süre görüşme gerçekleştirdi. SPOR TESİSLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ Vali Hüseyin Aksoy, ziyarette “Bugün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er Kocaeli’ye gelerek Bakanlıklarıyla ilgili çalışmaları yerinde görmek ve bu konuda yapılabilecek olan çalışmalar hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaretimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kocaeli, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımızın görev alanına giren konularda belirli çalışmaları ortaya koyan, spor tesislerini geliştiren bir il. 2 üniversitesi olan bir kent. Kredi Yurtlar bakımından da oldukça önem arz eden bir kent. Bu hususlarda yaptığımız çalışmaları ve bundan sonrada yapacağımız çalışmaları istişare etmek üzere bugünlerini Kocaeli’ye ayırdılar” diyerek Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er’in ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Vali Hüseyin Aksoy; 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında okul sporları faaliyetleri kapsamında Türkiye ve Dünya dereceleri elde eden öğrencilerimize verdikleri destekler ve katkılardan dolayı antrenör ve öğretmenlere başarı belgesi, öğrencilere de üstün gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi vererek, tebrik etti.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ile birlikte Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Vali Aksoy tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’ya ziyarette Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er eşlik ederken, Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’da ziyarette hazır bulundu. İlk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Valilik Makamına geçerek Sayın Valimiz ile bir süre görüşme gerçekleştirdi.

SPOR TESİSLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ

Vali Hüseyin Aksoy, ziyarette “Bugün Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er Kocaeli’ye gelerek Bakanlıklarıyla ilgili çalışmaları yerinde görmek ve bu konuda yapılabilecek olan çalışmalar hususunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaretimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kocaeli, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımızın görev alanına giren konularda belirli çalışmaları ortaya koyan, spor tesislerini geliştiren bir il. 2 üniversitesi olan bir kent. Kredi Yurtlar bakımından da oldukça önem arz eden bir kent. Bu hususlarda yaptığımız çalışmaları ve bundan sonrada yapacağımız çalışmaları istişare etmek üzere bugünlerini Kocaeli’ye ayırdılar” diyerek Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er’in ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Ziyaretin ardından Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Vali Hüseyin Aksoy; 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında okul sporları faaliyetleri kapsamında Türkiye ve Dünya dereceleri elde eden öğrencilerimize verdikleri destekler ve katkılardan dolayı antrenör ve öğretmenlere başarı belgesi, öğrencilere de üstün gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi vererek, tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.