Yeşilay'dan Anlamlı Etkinlik!

Gebze 21.12.2015 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeşilay'dan Anlamlı Etkinlik!

Yeşilay Gebze Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Selçuk BÜLÜL Sosyal Rehberlik Projesi faaliyetlerinde bu haftaki konaklarının Ballı Kayalar doğal mesire alanı olduğunu söyledi.   BÜLBÜL “Yeşilay Sosyal Rehberlik Projemiz ile amacımız madde bağımlılığına başlamada en elverişli çevre ve yaş grubu olan çıraklarımızı sosyalleştirerek onları bu tür tehlikelerden uzak tutmaktır. Bu bağlamda onları bu hafta Ballı Kayalar Mesire alanına davet ettik. Burada Cağ kebabını afiyetle yiyen çıraklarımız. Bunu yanında doğa harikası olan Ballı Kayalar ’da yürüyüş yaparak streslerini attılar. Ayrıca yumurta taşıma, çuval yarışı, ip çekme ve futbol maçı yapmak gibi sosyal oyunlarla eğlendiler. Yarışmalar sonunda birincilere hediyeleri takdim edildi. Etkinliğe katılan çırakların mutlulukları gözlerinden okunurken, Bülbül; "Bundan sonraki durağımız ise İstanbul'da onlarla bir yat turu düzenlemek olacak. Yeşilay etkinliklerinden aileler ustalar ve öğretmenler çok memnun olduklarını dile getirdiler." dedi.

Yeşilay Gebze Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Selçuk BÜLÜL Sosyal Rehberlik Projesi faaliyetlerinde bu haftaki konaklarının Ballı Kayalar doğal mesire alanı olduğunu söyledi.  

BÜLBÜL “Yeşilay Sosyal Rehberlik Projemiz ile amacımız madde bağımlılığına başlamada en elverişli çevre ve yaş grubu olan çıraklarımızı sosyalleştirerek onları bu tür tehlikelerden uzak tutmaktır. Bu bağlamda onları bu hafta Ballı Kayalar Mesire alanına davet ettik. Burada Cağ kebabını afiyetle yiyen çıraklarımız. Bunu yanında doğa harikası olan Ballı Kayalar ’da yürüyüş yaparak streslerini attılar. Ayrıca yumurta taşıma, çuval yarışı, ip çekme ve futbol maçı yapmak gibi sosyal oyunlarla eğlendiler. Yarışmalar sonunda birincilere hediyeleri takdim edildi.

Etkinliğe katılan çırakların mutlulukları gözlerinden okunurken, Bülbül; "Bundan sonraki durağımız ise İstanbul'da onlarla bir yat turu düzenlemek olacak. Yeşilay etkinliklerinden aileler ustalar ve öğretmenler çok memnun olduklarını dile getirdiler." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.