Yeşilay Geleceğin Ustalarını Sevindirdi

Gebze 01.12.2015 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeşilay Geleceğin Ustalarını Sevindirdi

Yeşilay Gebze Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Selçuk BÜLBÜL yaptıkları Go-Kart etkinliği hakkında bilgiler verdir. Bülbül “Kart yarışı ya da Karting küçük dört tekerlekli araçlar yarışıdır. Genelde go-kartlar gibi isimler ile bilinir. Çırak ve kalfalarla yaptığımı araştırmada gençlerin bu yarışları çok sevdiklerinin farkına vardık ve amacımız onların sevdiği bu eğlenceyi onlara hediye etmekti. Bu bağlamda bu hafta projemiz gereği 100’ e yakın Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören kalfa ve çıraklar ile birlikte Gebze Centerde bulunan Go-Kart yarış pistinde buluştuk. Sanayide çırak olarak çalışan geleceğin ustalarının memnuniyeti gözlerinden okunuyordu. Onları mutlu etmek ve Yeşilay’la güzel bir tanışıklıklarını sağlamak bizleri de sevindirdi. Bu gençlerin ileride Yeşilay’a güç katacağına inanıyoruz “ dedi. Yeşilay Gebze Şubesinin Çırak ve Kalfalarla olan Proje gereği etkinlikleri bir ay boyunca sürecek.  

Yeşilay Gebze Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Selçuk BÜLBÜL yaptıkları Go-Kart etkinliği hakkında bilgiler verdir.

Bülbül “Kart yarışı ya da Karting küçük dört tekerlekli araçlar yarışıdır. Genelde go-kartlar gibi isimler ile bilinir. Çırak ve kalfalarla yaptığımı araştırmada gençlerin bu yarışları çok sevdiklerinin farkına vardık ve amacımız onların sevdiği bu eğlenceyi onlara hediye etmekti.

Bu bağlamda bu hafta projemiz gereği 100’ e yakın Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören kalfa ve çıraklar ile birlikte Gebze Centerde bulunan Go-Kart yarış pistinde buluştuk. Sanayide çırak olarak çalışan geleceğin ustalarının memnuniyeti gözlerinden okunuyordu. Onları mutlu etmek ve Yeşilay’la güzel bir tanışıklıklarını sağlamak bizleri de sevindirdi. Bu gençlerin ileride Yeşilay’a güç katacağına inanıyoruz “ dedi.

Yeşilay Gebze Şubesinin Çırak ve Kalfalarla olan Proje gereği etkinlikleri bir ay boyunca sürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.