Yeşildal’ın yerine Aydınlık getirildi!

Kocaeli 17.09.2019 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yeşildal’ın yerine Aydınlık getirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal görevden alındı. Görevden alınmasının ardından Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirilen Yeşildal’ın yerine Hasan Aydınlık getirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde flaş bir gelişme yaşandı. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal sürpriz bir kararla görevden alındı. Bir süre izne ayrıldığı öğrenilen Ali Yeşildal'ın yerine Hasan Aydınlık getirildi. Büyükşehir'den ise konuya ilişkin şu açıklama yapıldı: "Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirildi. Kent Araştırmaları Merkezi kentsel sorunların tespit edilmesini ve çözüm önerileri geliştirilmesini sağlayan bir kuruluştur. Ali Yeşildal’dan Boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı’na ise Hasan Aydınlık getirildi. UNVANIN ÖNEMİ YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM Öte yandan Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirilen Yeşildal, sosyal medyadan açıklama yaparak teşekkür etti. Yeşildal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kocaeli ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile bağım ikamet ve iş ilişkisinden çok daha güçlü. Bu şehirde ailemin, arkadaşlarımın, dostlarımın nefesi var. Çocuklarla, gençlerle, sporcularla... Komşularla, Romanlarla, esnaflarla, Sevgili Can’larla, muhtarlarla… Hep birlikte yaşadığımız bizim hikayemiz; Anadolu'nun, Anadolu insanlarının hikayesi. Bu hikayede bana düşen bürokrat olarak hizmet etmekti, bugün de öyle. Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı olarak çok güzel işlerin parçası oldum. Yeni bir unvanla yeni güzel işlerin parçası olmak üzere şehrim için çalışmaya devam edeceğim. Bu unvanın ne olduğunun hiç bir önemi yok. Zira sizden biri olmak benim için en büyük unvan. Birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, birlikte çalıştığım genel sekreterlerime, önceki dönem başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve başkanımız Tahir Büyükakın'a Kocaeli'ye hizmet etme fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Kocaeli'deyim. Niyetim çok güzel işlerin parçası olmak. İrtibatı koparmayalım.”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal görevden alındı. Görevden alınmasının ardından Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirilen Yeşildal’ın yerine Hasan Aydınlık getirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde flaş bir gelişme yaşandı. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal sürpriz bir kararla görevden alındı. Bir süre izne ayrıldığı öğrenilen Ali Yeşildal'ın yerine Hasan Aydınlık getirildi. Büyükşehir'den ise konuya ilişkin şu açıklama yapıldı: "Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirildi. Kent Araştırmaları Merkezi kentsel sorunların tespit edilmesini ve çözüm önerileri geliştirilmesini sağlayan bir kuruluştur. Ali Yeşildal’dan Boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı’na ise Hasan Aydınlık getirildi.

UNVANIN ÖNEMİ YOK, ÇALIŞMAYA DEVAM

Öte yandan Kent Araştırmaları Merkezi başkanlığına getirilen Yeşildal, sosyal medyadan açıklama yaparak teşekkür etti. Yeşildal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kocaeli ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile bağım ikamet ve iş ilişkisinden çok daha güçlü. Bu şehirde ailemin, arkadaşlarımın, dostlarımın nefesi var. Çocuklarla, gençlerle, sporcularla... Komşularla, Romanlarla, esnaflarla, Sevgili Can’larla, muhtarlarla… Hep birlikte yaşadığımız bizim hikayemiz; Anadolu'nun, Anadolu insanlarının hikayesi. Bu hikayede bana düşen bürokrat olarak hizmet etmekti, bugün de öyle. Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı olarak çok güzel işlerin parçası oldum. Yeni bir unvanla yeni güzel işlerin parçası olmak üzere şehrim için çalışmaya devam edeceğim. Bu unvanın ne olduğunun hiç bir önemi yok. Zira sizden biri olmak benim için en büyük unvan. Birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, birlikte çalıştığım genel sekreterlerime, önceki dönem başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve başkanımız Tahir Büyükakın'a Kocaeli'ye hizmet etme fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Kocaeli'deyim. Niyetim çok güzel işlerin parçası olmak. İrtibatı koparmayalım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.