Yeter artık!

Spor 28.01.2018 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yeter artık!

Beylikbağı Karadenizspor ile Dilovası Belediyespor U-19 takımları arasında oynanan maçta çıkan kavgada futbolcular yaralandı. Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç isyan bayrağı çekerek, gereken cezaların verilmesini istedi.

İlimiz amatör maçlarında olaylar şiddetini arttırarak yaşanmaya devam ediyor. Tazeliğini koruyan iğrenç görüntülere bir yenisi eklendi. Beylikbağı Karadenizspor ile Dilovası Belediyespor U-19 takımları arasındaki maçı Dilovası ekibi 3-2 kazandı. Maçın ardından çıkan kavgada futbolcular yaralandı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Beylikbağı Karadenizspor tarafının kendilerini darp ettiğini belirtti ve şu açıklamayı yaptı.  İLÇELER ARASI SAVAŞ İSTEMİYORUZ 3-2 galip geldiğimiz Beylikbağı Karadeniz maçında rakibin hocasıyla, yöneticisiyle çıkardıkları kavgada sporcularımıza ve hocalarımıza saldırarak hastanelik duruma getiren Beylikbağı Karadeniz yöneticilerini şiddetle kınıyor, Allah’a havale ediyorum. Gençliği sahiplenmek adına çıktığımız bu yolları savaş alanına çeviren kulüplerin artık kapanmasını, cezalandırılmasını talep ediyoruz. Biz amatör kulüpleri gençlere örnek olmamız gerekirken neler yapıyoruz. Biz Kocaeli’yiz! Yeter artık! İlçeler arası savaş istemiyoruz. İlgililer bunlarla ilgilenirse sevinirim. Ufak bir itişmemizde bize verilen cezaları biliyorum. Bunların ev sahipliğinde de yapılanlar ortada.
Beylikbağı Karadenizspor ile Dilovası Belediyespor U-19 takımları arasında oynanan maçta çıkan kavgada futbolcular yaralandı. Dilovası Belediyespor Başkanı Recep Laç isyan bayrağı çekerek, gereken cezaların verilmesini istedi.

İlimiz amatör maçlarında olaylar şiddetini arttırarak yaşanmaya devam ediyor. Tazeliğini koruyan iğrenç görüntülere bir yenisi eklendi. Beylikbağı Karadenizspor ile Dilovası Belediyespor U-19 takımları arasındaki maçı Dilovası ekibi 3-2 kazandı. Maçın ardından çıkan kavgada futbolcular yaralandı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Beylikbağı Karadenizspor tarafının kendilerini darp ettiğini belirtti ve şu açıklamayı yaptı. 

İLÇELER ARASI SAVAŞ İSTEMİYORUZ

3-2 galip geldiğimiz Beylikbağı Karadeniz maçında rakibin hocasıyla, yöneticisiyle çıkardıkları kavgada sporcularımıza ve hocalarımıza saldırarak hastanelik duruma getiren Beylikbağı Karadeniz yöneticilerini şiddetle kınıyor, Allah’a havale ediyorum. Gençliği sahiplenmek adına çıktığımız bu yolları savaş alanına çeviren kulüplerin artık kapanmasını, cezalandırılmasını talep ediyoruz. Biz amatör kulüpleri gençlere örnek olmamız gerekirken neler yapıyoruz. Biz Kocaeli’yiz! Yeter artık! İlçeler arası savaş istemiyoruz. İlgililer bunlarla ilgilenirse sevinirim. Ufak bir itişmemizde bize verilen cezaları biliyorum. Bunların ev sahipliğinde de yapılanlar ortada.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.