Yeter ki sen yürekten oyna!

Spor 20.04.2018 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yeter ki sen yürekten oyna!

‘’Şampiyonluk çok uzak değil, yeter ki sen yürekten oyna’’…İşte Darıca Gençlerbirliği Pazar günü saat 15.30’da bu tezahüratlar altında 15 Temmuz Şehir Stadı çimlerine ayak basacak. Binlerce taraftarı önünde Erzincanspor’u devirmeyi hedefleyen Darıca G.B, kazandığı taktirde kupanın bir kulpundan tutmuş olacak. Haftalardır liderlik koltuğunda oturan, karşısına çıkan rakiplerini birer birer devirip şampiyonluğa olan inancını ve kararlılığını ortaya koyan Darıca Gençlerbirliği, 3.Lig 2.Grup’un 32.haftasında yarın şampiyonluğun düğümünü çözecek bir 90 dakikaya çıkacak. ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDEBİLİRİZ Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek sarı yeşilliler, maçı kazanıp Ankara Demirspor’un da Muğlaspor’a yenilmesi halinde şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edecek. Hem Darıca G.B hem de Ankara Demirspor’un da kazanması halinde ise temsilcimiz Darıca G.B ligin son iki haftasına 3 puan fark ve ikili averaj avantajıyla girecek. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan mücadeleyi Antalya bölgesi hakemlerinden Gökçen Öztürk yönetecek.

‘’Şampiyonluk çok uzak değil, yeter ki sen yürekten oyna’’…İşte Darıca Gençlerbirliği Pazar günü saat 15.30’da bu tezahüratlar altında 15 Temmuz Şehir Stadı çimlerine ayak basacak. Binlerce taraftarı önünde Erzincanspor’u devirmeyi hedefleyen Darıca G.B, kazandığı taktirde kupanın bir kulpundan tutmuş olacak. Haftalardır liderlik koltuğunda oturan, karşısına çıkan rakiplerini birer birer devirip şampiyonluğa olan inancını ve kararlılığını ortaya koyan Darıca Gençlerbirliği, 3.Lig 2.Grup’un 32.haftasında yarın şampiyonluğun düğümünü çözecek bir 90 dakikaya çıkacak.


ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDEBİLİRİZ
Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek sarı yeşilliler, maçı kazanıp Ankara Demirspor’un da Muğlaspor’a yenilmesi halinde şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edecek. Hem Darıca G.B hem de Ankara Demirspor’un da kazanması halinde ise temsilcimiz Darıca G.B ligin son iki haftasına 3 puan fark ve ikili averaj avantajıyla girecek. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan mücadeleyi Antalya bölgesi hakemlerinden Gökçen Öztürk yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.