19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Yetersiz Bakiye” Osman Hamdi Bey sahnesinde!

Gebze 13.11.2017 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Yetersiz Bakiye” Osman Hamdi Bey sahnesinde!

MASK YAPIM’DAN MUHTEŞEM ORGANİZAYON!

Oynadığı televizyon dizileriyle tanınan Hakan Yılmaz'ın Hande Subaşı ile başrolünde oynadığı 'Yetersiz Bakiye' adlı oyun, Gebze’de izleyicisiyle buluşacak. Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği oyun; gereksiz harcamalar yapan evli bir çiftin, kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin bir odasını kiraya vermeleri sonucu gelişen komik olayları anlatıyor. İkiliye eşlik eden Eylül Öztürk ve Tuncay Tuncalp'in de başarılı performans gösterdiği oyunda, her repliğinde seyirciyi güldürmeyi başaran Yılmaz'la, Hande Subaşı iyi bir ikili oluşturarak göz dolduruyor. 'Bu kadar üretmeden tüketmek, onca kutsal değeri tüketmeye değer mi?' sorusuna cevap arayan oyun; 02 Aralık’ta Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Biletlerinin Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi girişinde ve Biletix de satıldığı "Yetersiz Bakiye"ye davetlisiniz. CANIM KARDEŞİM GEBZE’YE GELİYOR Öte yandan Mask Grup & Organizasyon’un organizatörlüğünü yaptığı Canım Kardeşim” Gebze’de sahnelenecek. Televizyonda reyting rekortmeni olan "Canım Kardeşim" adlı çizgi dizi, müzikli gösterisi Gebzeli çocuklarla buluşuyor. “Canım Kardeşim”i Gebze’ye getiren Mask Grup, 02 Aralık’ta 13.00 ve 15.00’te olan iki ayrı seansıyla Gebzelileri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine bekliyor. Biletlerinin Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi girişinde ve Biletix de satıldığı “Canım Kardeşim”e davetlisiniz.
MASK YAPIM’DAN MUHTEŞEM ORGANİZAYON!

Oynadığı televizyon dizileriyle tanınan Hakan Yılmaz'ın Hande Subaşı ile başrolünde oynadığı 'Yetersiz Bakiye' adlı oyun, Gebze’de izleyicisiyle buluşacak. Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği oyun; gereksiz harcamalar yapan evli bir çiftin, kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin bir odasını kiraya vermeleri sonucu gelişen komik olayları anlatıyor. İkiliye eşlik eden Eylül Öztürk ve Tuncay Tuncalp'in de başarılı performans gösterdiği oyunda, her repliğinde seyirciyi güldürmeyi başaran Yılmaz'la, Hande Subaşı iyi bir ikili oluşturarak göz dolduruyor. 'Bu kadar üretmeden tüketmek, onca kutsal değeri tüketmeye değer mi?' sorusuna cevap arayan oyun; 02 Aralık’ta Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Biletlerinin Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi girişinde ve Biletix de satıldığı "Yetersiz Bakiye"ye davetlisiniz.

CANIM KARDEŞİM GEBZE’YE GELİYOR

Öte yandan Mask Grup & Organizasyon’un organizatörlüğünü yaptığı Canım Kardeşim” Gebze’de sahnelenecek. Televizyonda reyting rekortmeni olan "Canım Kardeşim" adlı çizgi dizi, müzikli gösterisi Gebzeli çocuklarla buluşuyor. “Canım Kardeşim”i Gebze’ye getiren Mask Grup, 02 Aralık’ta 13.00 ve 15.00’te olan iki ayrı seansıyla Gebzelileri Osman Hamdi Bey Kültür Merkezine bekliyor. Biletlerinin Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi girişinde ve Biletix de satıldığı “Canım Kardeşim”e davetlisiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.