YETKİLİLERİ HİÇ DİNLEMİYORUZ

Gebze 15.04.2020 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YETKİLİLERİ HİÇ DİNLEMİYORUZ

Corona virüs salgını nedeniyle hem yetkililer hem de uzmanlar eldiven ve maskelerimizi sokağa atmamamız konusunda vatandaşlara sık sık uyarılar yapıyor. Ancak Gebze sokaklarında şahit olduğumuz tablo, söylenenlerin tam aksini yaptığımızın kanıtı gibi. SOKAKLARA ATMAKTA ISRARLIYIZ Corona virüs salgını nedeniyle hem yetkililer hem de uzmanlar eldiven ve maskelerimizi sokağa atmamamız konusunda vatandaşlara sık sık uyarılar yapıyor. Çevre sağlığı adına oldukça önemli olan bu kıstas, salgının yayılmasını önlemek adına alacağımız en güçlü tedbirlerin başında gelirken gördüğümüz tablo söylenenleri hala ciddiye almayıp uyarılar konusunda eksiklerimiz olduğu yönünde. Gebze sokakları kullanılmış eldiven, maske ve boneden geçilmiyor. LÜTFEN ÇÖP KUTUSUNA ATALIM Onca uyarıya karşın bunları dikkate almayıp kullandıkları eldiven ve maskeleri sokağa atan vatandaşlar tepki toplarken çevre sağlığını ciddi olarak tehdit ediyor. Sokağa atılan eldiven ve maskeler konusunda yaşanan sıkıntılar devam ederken bilinçsiz ve sorumsuz vatandaşlar ısrarla söylenenlerin tak aksini yapmakta ısrar ediyor. Toplum sağlığını riske vatandaşları uyaran yetkililer “Kullanılan maske ve eldivenler çöp kutularına atılmalı” yorumunu yapıyorlar.

Corona virüs salgını nedeniyle hem yetkililer hem de uzmanlar eldiven ve maskelerimizi sokağa atmamamız konusunda vatandaşlara sık sık uyarılar yapıyor. Ancak Gebze sokaklarında şahit olduğumuz tablo, söylenenlerin tam aksini yaptığımızın kanıtı gibi.

SOKAKLARA ATMAKTA ISRARLIYIZ

Corona virüs salgını nedeniyle hem yetkililer hem de uzmanlar eldiven ve maskelerimizi sokağa atmamamız konusunda vatandaşlara sık sık uyarılar yapıyor. Çevre sağlığı adına oldukça önemli olan bu kıstas, salgının yayılmasını önlemek adına alacağımız en güçlü tedbirlerin başında gelirken gördüğümüz tablo söylenenleri hala ciddiye almayıp uyarılar konusunda eksiklerimiz olduğu yönünde. Gebze sokakları kullanılmış eldiven, maske ve boneden geçilmiyor.

LÜTFEN ÇÖP KUTUSUNA ATALIM

Onca uyarıya karşın bunları dikkate almayıp kullandıkları eldiven ve maskeleri sokağa atan vatandaşlar tepki toplarken çevre sağlığını ciddi olarak tehdit ediyor. Sokağa atılan eldiven ve maskeler konusunda yaşanan sıkıntılar devam ederken bilinçsiz ve sorumsuz vatandaşlar ısrarla söylenenlerin tak aksini yapmakta ısrar ediyor. Toplum sağlığını riske vatandaşları uyaran yetkililer “Kullanılan maske ve eldivenler çöp kutularına atılmalı” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.