Yiğit çocuklar için mesaj verdi

Darıca 22.04.2017 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yiğit çocuklar için mesaj verdi

Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yiğit23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çetin, “Çocukların bayram edebileceği bir dünya için el ele verelim” dedi.

Mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 97. kuruluş yıl dönümünü, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutladığını belirten Yiğit, çocuklara armağan edilen bu özel bayramda, daha müreffeh, daha huzurlu ve daha güçlü yarınlar için herkesin el ele vermesi gerektiğini vurguladı. Yusuf Yiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 97 yıldır ilk günkü coşku ve heyecanla, başta çocuklarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışmaktadır. Ecdadımız birlik ve beraberliğini koruyup, vatan toprakları için üstün mücadeleler vererek, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Bu ruh ve mücadele ile milli egemenliği tesis edip, 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, fedakarlığın, bağımsızlığın, birlik ve beraberliğin timsali olmuştur. Aynı ruh ve heyecan ile bugün de çocukların bayram edebileceği bir dünya için ele ele vermeliyiz. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıdan aldığımız güç ile yarınları inşa etmeliyiz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum.”
Darıca CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yiğit23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çetin, “Çocukların bayram edebileceği bir dünya için el ele verelim” dedi.

Mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 97. kuruluş yıl dönümünü, tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularla kutladığını belirten Yiğit, çocuklara armağan edilen bu özel bayramda, daha müreffeh, daha huzurlu ve daha güçlü yarınlar için herkesin el ele vermesi gerektiğini vurguladı. Yusuf Yiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, 97 yıldır ilk günkü coşku ve heyecanla, başta çocuklarımız olmak üzere bütün vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışmaktadır. Ecdadımız birlik ve beraberliğini koruyup, vatan toprakları için üstün mücadeleler vererek, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Bu ruh ve mücadele ile milli egemenliği tesis edip, 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, fedakarlığın, bağımsızlığın, birlik ve beraberliğin timsali olmuştur. Aynı ruh ve heyecan ile bugün de çocukların bayram edebileceği bir dünya için ele ele vermeliyiz. Çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıdan aldığımız güç ile yarınları inşa etmeliyiz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.