Yiğit Resmen Aday!

Darıca 25.11.2018 - 20:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yiğit Resmen Aday!

Bozüyük Dodurga Beldesinin CHP Belediye Başkan Adayı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün tarafından Dodurga'da yapılan tanıtımla açıklandı. CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, ismi Bozüyük Belediye Başkan adaylığı için geçen M.Talat Bakkalcıoğlu, Kocaeli Billecikliler Dernek Başkanı Eli Ekmel Bilir'in de katıldığı tanıtım toplantısında, Yusuf yiğit'in ismi açıklandı. Yusuf Yiğit, CHP Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kocaeli Biliecikliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yapmakta. 1976 yılında Dodurga'da doğan Yusuf Yiğit , Liseyi Dodurga Lisesi'nde bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. Kocaeli Darıca'da bir şirkette yöneticilik yapıyor.

Bozüyük Dodurga Beldesinin CHP Belediye Başkan Adayı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün tarafından Dodurga'da yapılan tanıtımla açıklandı.

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, ismi Bozüyük Belediye Başkan adaylığı için geçen M.Talat Bakkalcıoğlu, Kocaeli Billecikliler Dernek Başkanı Eli Ekmel Bilir'in de katıldığı tanıtım toplantısında, Yusuf yiğit'in ismi açıklandı.

Yusuf Yiğit, CHP Darıca İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kocaeli Biliecikliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliği yapmakta. 1976 yılında Dodurga'da doğan Yusuf Yiğit , Liseyi Dodurga Lisesi'nde bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. Kocaeli Darıca'da bir şirkette yöneticilik yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.