19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıkım yaşayacaklar

Darıca 11.06.2018 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıkım yaşayacaklar

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, 24 Haziran seçimleri için Ak Parti’nin koyduğu 8+1 hedefi için “Hayal kırıklığı yaşayacaklar.” dedi.

Ak parti’nin 24 Haziran’da yapacakları seçimlerde koyduğu hedeflere ulaşmasının mucize olduğunu ifade eden Törk, “Darıca Türkiye’nin aynası niteliğindedir. Ayrıca Darıca Ak Parti’nin en güçlü olduğu ilçelerde en üst sırada yer alır. Bunun nedeni teşkilat yapısı uzun zamandır aynı kadrolarla devam ediyor. Diğer ilçelerde ilçe başkanlıklarında ve yönetim kurullarında değişiklikler aşandı. Buna karşılı k Darıca’da ortaya çıkan veriler, Ak Parti’nin çalışma performansı aynı orantıda değil. Bizde göstereceğimiz performansın en üst sıralarında yer alıyoruz. Saadet Partisi’nin çalışma performansı da oldukça iyi. Bu şartlar altında Ak Parti hedef koyduğu sayıya ulaşması her şeyden önce matematiğe aykırı.” dedi. TERÖR VE EKONOMİ BU BOYUTTA İKEN HALKIN GÜVENİNİ NASIL ALACAKLAR? Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk açıklamalarına şöyle devam etti., “Bilimsel açıdan araştırma yapan bir çok şirket Türkiye’de halkın en çok hangi konularda sorun yaşadığı konusunda araştırma yapıyorlar. Ortaya çıkan sonuç hep ekonomi ve teröre bağlı nedenler. Bu iki konuda da başarı sağlayamayan Ak Parti’nin halkın güvenini alarak oy beklentisi içinde olması beklenemez. Bu durum Ak Partilileri’nde bilgisi doğrultusunda. Seçime günler kala yapılan hamelelerle bir çok seçimin kaderini ve gidişatını değiştirdiler. Ancak 24 Haziran’a günler kala ne ekonomiyi düzeltebilirler ne de terör sorununu çözebilirler. Halk bu iki olgunun ortadan kalkmasını görmedikçe Ak Parti istikrarına güven problemi yaşanmaya devam etmektedir.” dedi. VEKİL ADAYLARI DARICA’YA İLGİ GÖSTERİYOR Kocaeli CHP Milletvekili Adayları’nın Darıva’ya önemli bir ilgi ve alaka gösterdikleri konusunun da altını çizen Törk, “Hafta sonu Fatma Hürrüyet Kaplan Darıca’da çalıştı. Başta merkez mahalleler olmak üzere diğer bölgelerimizde esnaf ve vatandaşımızla bir araya geldi. Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğ açılışı için Darıca’ya gelen Haydar Akar aynı gün Darıca’da bir çok temaslarda bulundu. Diğer vekillerimizde Darıca’da programlar uyguladı. Zaten Genel ve İl merkezimiz Darıca’da ki CHP yapısını ve kadrolarını iyi biliyor ve güveniyor. Burada örgüt yapımızla biz hedeflerimizi yakalayacağız.İş yerlerimizin yolunu unuttuk. Hergün birçok programa katılıyoruz. Her akşam başka bir sivil toplum kuruluşunun iftarındayız. Eve 02.00’dan önce gittiğimiz yok. ”dedi.
Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, 24 Haziran seçimleri için Ak Parti’nin koyduğu 8+1 hedefi için “Hayal kırıklığı yaşayacaklar.” dedi.

Ak parti’nin 24 Haziran’da yapacakları seçimlerde koyduğu hedeflere ulaşmasının mucize olduğunu ifade eden Törk, “Darıca Türkiye’nin aynası niteliğindedir. Ayrıca Darıca Ak Parti’nin en güçlü olduğu ilçelerde en üst sırada yer alır. Bunun nedeni teşkilat yapısı uzun zamandır aynı kadrolarla devam ediyor. Diğer ilçelerde ilçe başkanlıklarında ve yönetim kurullarında değişiklikler aşandı. Buna karşılı k Darıca’da ortaya çıkan veriler, Ak Parti’nin çalışma performansı aynı orantıda değil. Bizde göstereceğimiz performansın en üst sıralarında yer alıyoruz. Saadet Partisi’nin çalışma performansı da oldukça iyi. Bu şartlar altında Ak Parti hedef koyduğu sayıya ulaşması her şeyden önce matematiğe aykırı.” dedi.

TERÖR VE EKONOMİ BU BOYUTTA İKEN HALKIN GÜVENİNİ NASIL ALACAKLAR?

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk açıklamalarına şöyle devam etti., “Bilimsel açıdan araştırma yapan bir çok şirket Türkiye’de halkın en çok hangi konularda sorun yaşadığı konusunda araştırma yapıyorlar. Ortaya çıkan sonuç hep ekonomi ve teröre bağlı nedenler. Bu iki konuda da başarı sağlayamayan Ak Parti’nin halkın güvenini alarak oy beklentisi içinde olması beklenemez. Bu durum Ak Partilileri’nde bilgisi doğrultusunda. Seçime günler kala yapılan hamelelerle bir çok seçimin kaderini ve gidişatını değiştirdiler. Ancak 24 Haziran’a günler kala ne ekonomiyi düzeltebilirler ne de terör sorununu çözebilirler. Halk bu iki olgunun ortadan kalkmasını görmedikçe Ak Parti istikrarına güven problemi yaşanmaya devam etmektedir.” dedi.

VEKİL ADAYLARI DARICA’YA İLGİ GÖSTERİYOR

Kocaeli CHP Milletvekili Adayları’nın Darıva’ya önemli bir ilgi ve alaka gösterdikleri konusunun da altını çizen Törk, “Hafta sonu Fatma Hürrüyet Kaplan Darıca’da çalıştı. Başta merkez mahalleler olmak üzere diğer bölgelerimizde esnaf ve vatandaşımızla bir araya geldi. Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğ açılışı için Darıca’ya gelen Haydar Akar aynı gün Darıca’da bir çok temaslarda bulundu. Diğer vekillerimizde Darıca’da programlar uyguladı. Zaten Genel ve İl merkezimiz Darıca’da ki CHP yapısını ve kadrolarını iyi biliyor ve güveniyor. Burada örgüt yapımızla biz hedeflerimizi yakalayacağız.İş yerlerimizin yolunu unuttuk. Hergün birçok programa katılıyoruz. Her akşam başka bir sivil toplum kuruluşunun iftarındayız. Eve 02.00’dan önce gittiğimiz yok. ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.