Yılan Kabusu! Bu Kez Kanalizasyondan Çıktı!

06.06.2020 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılan Kabusu! Bu Kez Kanalizasyondan Çıktı!

Gelen son dakika haberine göre, havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanından yılan haberleri peş peşe geliyor. Bu kez Konya'nın Yunak ilçesinde, girdikleri kanalizasyondan çıkarılan iki yılan doğaya bırakıldı. Konya'nın Yunak ilçesinde, tarımda kullanılan sulama kanallarına ait rögarda iki adet yılan olduğunu gören vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri özel ekipmanlarla yılanları bulundukları yerden canlı çıkardı. İtfaiye ekipleri tarafından çuvala konulan yılanlar, başka bir alanda doğaya bırakıldı.

Gelen son dakika haberine göre, havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanından yılan haberleri peş peşe geliyor. Bu kez Konya'nın Yunak ilçesinde, girdikleri kanalizasyondan çıkarılan iki yılan doğaya bırakıldı.

Konya'nın Yunak ilçesinde, tarımda kullanılan sulama kanallarına ait rögarda iki adet yılan olduğunu gören vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri özel ekipmanlarla yılanları bulundukları yerden canlı çıkardı.

İtfaiye ekipleri tarafından çuvala konulan yılanlar, başka bir alanda doğaya bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.