Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi Derneğini ağırladı!

Siyaset 26.09.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi Derneğini ağırladı!

15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Yönetimi AK Parti 5. Olağan Kongresiyle Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk, Kocaeli Dernek Başkanı Solmaz Dane, Başkan Yardımcıları Nihat Yıldırım, Reis Daştan, yönetim kurulu üyesi Ali Değirmenci ile birlikte AK Parti 5. Olağan Kongresiyle Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a gitti. Ziyarette Başkan Yıldırım’ı yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk ve Kocaeli Dernek Başkanı Solmaz Dane derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi vererek “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin onuru ve gururu olan eğitim çağındaki çocuklarının eğitimlerine yardımcı olmak dernek olarak öncülüğümüz. Şehit ve gazi aileleri ile beraber olmak, onların gönül yaralarına dokunmaktır.” dedi. Ziyarette Dernek yönetimi Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a Türk Bayrağı hediye ediyoruz.

15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Yönetimi AK Parti 5. Olağan Kongresiyle Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk, Kocaeli Dernek Başkanı Solmaz Dane, Başkan Yardımcıları Nihat Yıldırım, Reis Daştan, yönetim kurulu üyesi Ali Değirmenci ile birlikte AK Parti 5. Olağan Kongresiyle Dilovası ilçe başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a gitti. Ziyarette Başkan Yıldırım’ı yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden 15 Temmuz Demokrasi Gazileri Terör Mağdurları ve Şehitleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Abdin Öztürk ve Kocaeli Dernek Başkanı Solmaz Dane derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi vererek “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin onuru ve gururu olan eğitim çağındaki çocuklarının eğitimlerine yardımcı olmak dernek olarak öncülüğümüz. Şehit ve gazi aileleri ile beraber olmak, onların gönül yaralarına dokunmaktır.” dedi. Ziyarette Dernek yönetimi Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım'a Türk Bayrağı hediye ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.