Yıldırım’a ziyaret akını

Gebze 30.04.2020 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım’a ziyaret akını

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretçi akını sürüyor. Yıldırım’ı son olarak bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Merkezi Başkanı Öztekin Kaşukçi ve işadamları Cebrail Kamacı ile İsrafil Kamacı ziyaret etti. ÖRS: ALLAH UTANDIRMASIN Önce Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır ile ortaklık kuran, ardından Kulis Haber Gazetesi’nin isim hakkını satın alarak medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Nihat Yıldırım hakkında övgü dolu sözler sarf eden SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, Yıldırım ve ekibinin medya sektörüne değer katarak başarılı olacağına inandığını belirtti. Örs, “Nihat Bey, uzun yıllardan bu yana bölgemizde yaptıklarıyla kendisini kanıtlamış saygın, vizyoner ve donanımlı birisi. Kendisinin medya sektöründe de başarılı olacağına inancım. Çıkmış olduğu yeni yolda kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” dedi. KAŞUKÇİ: YILDIRIM BAŞARIR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Merkezi Başkanı Öztekin Kaşukçi ise, Nihat Yıldırım’ın gerek MÜSİAD Gebze şube başkanlığı döneminde, gerekse iş dünyasındaki başarılarıyla isminden başarıyla bahsettirdiğini dile getirerek, başarısını medya sektörüne de taşıyacağını belirtti. İşadamları Cebrail Kamacı ve İsrafil Kamacı da, Yıldırım ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyaretçi akını sürüyor. Yıldırım’ı son olarak bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Merkezi Başkanı Öztekin Kaşukçi ve işadamları Cebrail Kamacı ile İsrafil Kamacı ziyaret etti.

ÖRS: ALLAH UTANDIRMASIN

Önce Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır ile ortaklık kuran, ardından Kulis Haber Gazetesi’nin isim hakkını satın alarak medya sektörüne hızlı bir giriş yapan Nihat Yıldırım hakkında övgü dolu sözler sarf eden SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs, Yıldırım ve ekibinin medya sektörüne değer katarak başarılı olacağına inandığını belirtti. Örs, “Nihat Bey, uzun yıllardan bu yana bölgemizde yaptıklarıyla kendisini kanıtlamış saygın, vizyoner ve donanımlı birisi. Kendisinin medya sektöründe de başarılı olacağına inancım. Çıkmış olduğu yeni yolda kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın” dedi.

KAŞUKÇİ: YILDIRIM BAŞARIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Merkezi Başkanı Öztekin Kaşukçi ise, Nihat Yıldırım’ın gerek MÜSİAD Gebze şube başkanlığı döneminde, gerekse iş dünyasındaki başarılarıyla isminden başarıyla bahsettirdiğini dile getirerek, başarısını medya sektörüne de taşıyacağını belirtti. İşadamları Cebrail Kamacı ve İsrafil Kamacı da, Yıldırım ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.