19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım, "Akay'ın sevenlerine başsağlığı diliyorum"

Kocaeli 05.05.2020 - 23:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, "Akay'ın sevenlerine başsağlığı diliyorum"

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım, Kocaeli'de spor camiasının önde gelen isimlerimlerinden olan Ahmet Akay için taziye mesajı yayınladı.  Yönetim Kurulu Başkanımız Yıldırım üzgün olduğunu ifade ederek,  "İlimizin önemli gazetecilerinden ve Kocaeli'nde spor medyasının önde gelen isimlerinden sevgili Ahmet kardeşimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet camiamıza ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım, Kocaeli'de spor camiasının önde gelen isimlerimlerinden olan Ahmet Akay için taziye mesajı yayınladı. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Yıldırım üzgün olduğunu ifade ederek, 
"İlimizin önemli gazetecilerinden ve Kocaeli'nde spor medyasının önde gelen isimlerinden sevgili Ahmet kardeşimizin vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet camiamıza ve kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.