Yıldırım bir adım önde

Siyaset 15.09.2020 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım bir adım önde

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 19 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceği olağan ilçe kongresi öncesi temayülde ismi öne çıkanlar bugün Ankara’ya çağrıldı. 4 isimden AK Parti Kocaeli İl Yönetici İlhan Yıldırım öne çıktı. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 19 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceği olağan ilçe kongresi mevcut ilçe başkanı Osman Akbulut 3 dönem kuralına takıldığını ve ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamıştı. Osman Akbulut’un aday olamamasıyla birlikte ilçe başkan adaylığı için Dilovası’nda birçok isim adaylığını açıkladı. Ancak ilçe başkan aday adaylığını açıklayan birçok isim arasında sadece 4 kişi AK Parti Genel merkezine çağrıldı. İLHAN YILDIRIM ÖNDE Ankara’ya bugün gidecek olan bu isimler; AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yıldırım, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Kocabay, ilçe yönetim kurulu üyesi Veysi Akyol ve ilçe kadın kolları başkanı Gülay Artut.  AK Parti Genel merkezine çağrılan bu 4 isminden birinin ilçe başkanı adayı olarak açıklanması bekleniyor. Çağrılan 4 isminden ise AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yıldırım bir adım öne çıktı.

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 19 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceği olağan ilçe kongresi öncesi temayülde ismi öne çıkanlar bugün Ankara’ya çağrıldı. 4 isimden AK Parti Kocaeli İl Yönetici İlhan Yıldırım öne çıktı.

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 19 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceği olağan ilçe kongresi mevcut ilçe başkanı Osman Akbulut 3 dönem kuralına takıldığını ve ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamıştı. Osman Akbulut’un aday olamamasıyla birlikte ilçe başkan adaylığı için Dilovası’nda birçok isim adaylığını açıkladı. Ancak ilçe başkan aday adaylığını açıklayan birçok isim arasında sadece 4 kişi AK Parti Genel merkezine çağrıldı.

İLHAN YILDIRIM ÖNDE

Ankara’ya bugün gidecek olan bu isimler; AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yıldırım, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Kocabay, ilçe yönetim kurulu üyesi Veysi Akyol ve ilçe kadın kolları başkanı Gülay Artut.  AK Parti Genel merkezine çağrılan bu 4 isminden birinin ilçe başkanı adayı olarak açıklanması bekleniyor. Çağrılan 4 isminden ise AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yıldırım bir adım öne çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.