Yıldırım, çağrıya sessiz kalmadı

Siyaset 01.04.2020 - 10:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, çağrıya sessiz kalmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, İhtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Milli Dayanışma Kampanyası'nın başlatıldığını belirterek, 7 aylık maaşını kampanyaya bağışladığını ifade etti. Enver Yıldırım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kampanyaya 3 aylık maaşını bağışladığını açıkladı. 3 AYLIK MAAŞIMLA KATILIYORUM Yıldırım’ın paylaşımında, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Yönetim Kurulu Başkanı olduğum, Yıldırım Şirketler Grubundaki 3 aylık maaşım ile katılıyorum. Allah'ın izniyle bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız. Şirketlerimizde çalışan tüm personelimizin çalışma alanları ve evlerini dezenfekte ettirdik. Ayrıca Dilovası’nda ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlarımızın ev ve işyerlerini ücretsiz olarak Sabancı Üniversitesinin ürettiği nano teknoloji antiviral uygulama ücretsiz olarak Yıldırım Şirketler Grubu olarak uygulanacaktır. Toplum sağlığına destek ve katkılarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, İhtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla Milli Dayanışma Kampanyası'nın başlatıldığını belirterek, 7 aylık maaşını kampanyaya bağışladığını ifade etti. Enver Yıldırım Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kampanyaya 3 aylık maaşını bağışladığını açıkladı.

3 AYLIK MAAŞIMLA KATILIYORUM

Yıldırım’ın paylaşımında, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Yönetim Kurulu Başkanı olduğum, Yıldırım Şirketler Grubundaki 3 aylık maaşım ile katılıyorum. Allah'ın izniyle bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşacağız. Şirketlerimizde çalışan tüm personelimizin çalışma alanları ve evlerini dezenfekte ettirdik. Ayrıca Dilovası’nda ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlarımızın ev ve işyerlerini ücretsiz olarak Sabancı Üniversitesinin ürettiği nano teknoloji antiviral uygulama ücretsiz olarak Yıldırım Şirketler Grubu olarak uygulanacaktır. Toplum sağlığına destek ve katkılarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.