Yıldırım; “Ekonomik Savaşı Kaybetmeyeceğiz”

Gebze 14.08.2018 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldırım; “Ekonomik Savaşı Kaybetmeyeceğiz”

MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak, “Devlet başkanımızın arkasındayız. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz.” dedi.

Son dönemde Türk lirasının dolar karşısında değer kaybetmesi ile MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, yazılı bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamasında, “MÜSİAD olarak son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun Sayın Devlet Başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz. ÖDÜN VERMEYECEĞİZ Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Dik ve kararlı duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye’nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır. Cenab-ı Allah doğruların yanındadır.” ifadelerine yer verdi.
MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak, “Devlet başkanımızın arkasındayız. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz.” dedi.

Son dönemde Türk lirasının dolar karşısında değer kaybetmesi ile MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, yazılı bir açıklama yaptı. Yıldırım açıklamasında, “MÜSİAD olarak son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun Sayın Devlet Başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz.

ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Dik ve kararlı duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye’nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır. Cenab-ı Allah doğruların yanındadır.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.