Yıldırım Gebze’ye Bir Ödül Daha Getirdi

Gebze 07.05.2018 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldırım Gebze’ye Bir Ödül Daha Getirdi

18’inci yılını kutlayan Magazinci.com’un düzenlediği İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödülleri, 18’inci kez sahiplerini buldu. Ödül töreninde ‘Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü’ GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a verildi.

18. İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül töreni, önceki akşam yapıldı. Ana sponsorluğunu Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in, sunuculuğunu ise Erhan Ertürk ve Deray Yurdakul’un üstlendiği tören, kırmızı halı seremonisiyle başladı. Ev sahipliğini Nurettin Soydan’ın yaptığı törene iş, medya, televizyon, müzik, sinema ve tiyatro dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Ödül alan isimler gecenin ana teması olarak belirlenen “Kadına şiddete ve çocuk istismarına ‘dur’ de” başlığı altında konuşmalar yaptı. ÖDÜLE DOYMADI 18. yılına giren ve geleneksel hale gelen İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni’ninde “Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü” GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a verildi.  Vahit Yıldırım'a ödülü, Müjdat Gezen tarafından takdim edildi. Başkan Yıldırım geçtiğimiz hafta da; ‘Vizyon Anadolu Başarı Ödülleri’ zirvesinde, ‘Sanayi ve Üretime Katkı Ödülü’ne layık görülmüştü.
18’inci yılını kutlayan Magazinci.com’un düzenlediği İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödülleri, 18’inci kez sahiplerini buldu. Ödül töreninde ‘Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü’ GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a verildi.

18. İnternet Medyası Yılın En İyileri ödül töreni, önceki akşam yapıldı. Ana sponsorluğunu Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in, sunuculuğunu ise Erhan Ertürk ve Deray Yurdakul’un üstlendiği tören, kırmızı halı seremonisiyle başladı. Ev sahipliğini Nurettin Soydan’ın yaptığı törene iş, medya, televizyon, müzik, sinema ve tiyatro dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Ödül alan isimler gecenin ana teması olarak belirlenen “Kadına şiddete ve çocuk istismarına ‘dur’ de” başlığı altında konuşmalar yaptı.

ÖDÜLE DOYMADI

18. yılına giren ve geleneksel hale gelen İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni’ninde “Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü” GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a verildi.  Vahit Yıldırım'a ödülü, Müjdat Gezen tarafından takdim edildi. Başkan Yıldırım geçtiğimiz hafta da; ‘Vizyon Anadolu Başarı Ödülleri’ zirvesinde, ‘Sanayi ve Üretime Katkı Ödülü’ne layık görülmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.