GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yıldırım, "Gücümüzün farkında olmalıyız!"

Kocaeli 30.05.2020 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, "Gücümüzün farkında olmalıyız!"

Kısa süre önce kurulmasına rağmen Kocaeli kamuoyunun ve hemşerilerinin beğenisini kazanan KADEF bayramda çocukları unutmadı. Bir çok projelere imza atan KADEF pandemi sürecinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını giyindirdi. Yaptığı çalışmalarla sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden KADEF Hizmet yarışında özverili çalışmalarından dolayı kısa sürede Kocaeli’nin gündemine oturdu. KADEF ALKIŞLARI TOPLADI Engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye yardımları, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek “biz bize yeteriz” kampanyasına katılım sağlamaları, Covid-19 virüs sürecinde sağlık çalışanlarına yönelik projeler, Federasyon ve bünyesindeki Derneklerle birlikte her ilçeden hemşerilerine yönelik kumanya yardımları ve alışveriş çekleri dağıtımlarından sonra 200 ailenin çocuğunu giyindirmeleri büyük beğeni kazandı. İKLİMİ SERT, İNSANI MERT AĞRI Konuyla ilgili açıklama yapan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım: "KADEF Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte aldığımız ortak karar sonucunda her Derneğimiz kendi bünyesinde ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin çocuklarını tespit ederek giyindirme karar aldık. Bu vesileyle belli gün aralıklarla Derneklerimizin belirlediği çocuklarımızı KADEF bünyesinde giyindirdik. Ayrıca bizlere sosyal medya aracığıyla ve bizzat telefon açarak ulaşan hemşerilerimizi de geri çevirmedik. İhtiyaç sahibi hemşerilerinizin taleplerini karşıladık ve karşılamaya da devam ediyoruz. Bu süre içerisinde iş adamlarımıza ve dostlarımıza ulaşarak istişarelerde bulunduk. Yaptığımız çalışmaları taktirle karşılayan hemşerilerimizin nezdinde ciddi anlamda KADEF’in kabul görmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Öncelikle projelerimizde yanımızda duran durmayan, maddi manevi desteklerini veren vermeyen tüm hemşerilerimiz ve dostlarımıza teşekkür ederiz.’ Dedi. DOĞDUĞUMUZ KENTE MİNNETTAR, DOYDUĞUMUZ KENTE HİZMETKARIZ Açıklamalarına devam eden KADEF Başkanı Yıldırım, bizler tüm Derneklerimizle beraber tek sevdamızın Kocaeli ve Ağrılı hemşerilerimize hizmet etmektir. Doğunun incisi kadim Ağrı şehri, Ahmed-i Hani’nin torunları ve ikliminin sert, insanın mert olduğu her bir Ağrı’lıya hizmet etmek bizler için onurdur. İyilik bizim kültürümüzde, inancımızda ve yaşam tarzımızda var. Doğduğumuz kente minnettar, doyduğumuz kente hizmetkar olacağız. TÜM DERNEKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM Yıldırım, Yönetim Kurulu arkadaşlarını unutmadı. Bünyesinde bulunan tüm Dernek Başkanlarına teşekkür etti. Yıldırım, Kuruluşumuzdan bu yada aralıksız ve büyük bir öz veriyle çalışan her bir Derneğimizin Başkanı ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerini iletti. Ağrı’lılar Kocaeli’nde büyük bir ailedir ve bizler gücümüzün farkında olmalıyız. Eller çok olunca yükler hafifleşir. Projelerinin ardı ardına devam edeceğini belirterek sözlerini tamamladı.  

Kısa süre önce kurulmasına rağmen Kocaeli kamuoyunun ve hemşerilerinin beğenisini kazanan KADEF bayramda çocukları unutmadı. Bir çok projelere imza atan KADEF pandemi sürecinden olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını giyindirdi. Yaptığı çalışmalarla sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil eden KADEF Hizmet yarışında özverili çalışmalarından dolayı kısa sürede Kocaeli’nin gündemine oturdu.
KADEF ALKIŞLARI TOPLADI
Engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye yardımları, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak vererek “biz bize yeteriz” kampanyasına katılım sağlamaları, Covid-19 virüs sürecinde sağlık çalışanlarına yönelik projeler, Federasyon ve bünyesindeki Derneklerle birlikte her ilçeden hemşerilerine yönelik kumanya yardımları ve alışveriş çekleri dağıtımlarından sonra 200 ailenin çocuğunu giyindirmeleri büyük beğeni kazandı.
İKLİMİ SERT, İNSANI MERT AĞRI
Konuyla ilgili açıklama yapan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım: "KADEF Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte aldığımız ortak karar sonucunda her Derneğimiz kendi bünyesinde ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin çocuklarını tespit ederek giyindirme karar aldık. Bu vesileyle belli gün aralıklarla Derneklerimizin belirlediği çocuklarımızı KADEF bünyesinde giyindirdik. Ayrıca bizlere sosyal medya aracığıyla ve bizzat telefon açarak ulaşan hemşerilerimizi de geri çevirmedik. İhtiyaç sahibi hemşerilerinizin taleplerini karşıladık ve karşılamaya da devam ediyoruz. Bu süre içerisinde iş adamlarımıza ve dostlarımıza ulaşarak istişarelerde bulunduk. Yaptığımız çalışmaları taktirle karşılayan hemşerilerimizin nezdinde ciddi anlamda KADEF’in kabul görmesi bizleri ayrıca gururlandırdı. Öncelikle projelerimizde yanımızda duran durmayan, maddi manevi desteklerini veren vermeyen tüm hemşerilerimiz ve dostlarımıza teşekkür ederiz.’ Dedi.
DOĞDUĞUMUZ KENTE MİNNETTAR, DOYDUĞUMUZ KENTE HİZMETKARIZ
Açıklamalarına devam eden KADEF Başkanı Yıldırım, bizler tüm Derneklerimizle beraber tek sevdamızın Kocaeli ve Ağrılı hemşerilerimize hizmet etmektir. Doğunun incisi kadim Ağrı şehri, Ahmed-i Hani’nin torunları ve ikliminin sert, insanın mert olduğu her bir Ağrı’lıya hizmet etmek bizler için onurdur. İyilik bizim kültürümüzde, inancımızda ve yaşam tarzımızda var. Doğduğumuz kente minnettar, doyduğumuz kente hizmetkar olacağız.
TÜM DERNEKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Yıldırım, Yönetim Kurulu arkadaşlarını unutmadı. Bünyesinde bulunan tüm Dernek Başkanlarına teşekkür etti. Yıldırım, Kuruluşumuzdan bu yada aralıksız ve büyük bir öz veriyle çalışan her bir Derneğimizin Başkanı ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerini iletti. Ağrı’lılar Kocaeli’nde büyük bir ailedir ve bizler gücümüzün farkında olmalıyız. Eller çok olunca yükler hafifleşir. Projelerinin ardı ardına devam edeceğini belirterek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.