19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım, Kamacı ve Örs ailelerinin mutlu gününe katıldı

13.06.2020 - 23:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, Kamacı ve Örs ailelerinin mutlu gününe katıldı

Kamacı ailesinin yakışıklı oğlu Ömer Kamacı ile Örs ailesinin güzel kızları Balsu Örs evliliğe ilk adımı attılar. İş adamı Abdullah Örs’ün evinde gerçekleşen nişan törenlerine Kamacı ve Örs ailesinin dostları genç çifti yalnız bırakmadılar. Düzenlenen nişan merasimine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da katılırken genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. YILDIRIM AİLESİ DE YER ALDI  Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, eşi Yasemin Yıldırım ile beraber nişan törenine katılırken Yıldırım ailesine konuklar bir hayli ilgi gösterdi. Genç çifti kutladığını belirten Başkan Nihat Yıldırım, “Mutlu bir akşam için bir aradayız. Ben genç çiftimize Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun ve mutluluklar diliyorum. İnşallah düğünlerini de göreceğiz” ifadesini kullandı.

Kamacı ailesinin yakışıklı oğlu Ömer Kamacı ile Örs ailesinin güzel kızları Balsu Örs evliliğe ilk adımı attılar. İş adamı Abdullah Örs’ün evinde gerçekleşen nişan törenlerine Kamacı ve Örs ailesinin dostları genç çifti yalnız bırakmadılar. Düzenlenen nişan merasimine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da katılırken genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

YILDIRIM AİLESİ DE YER ALDI 

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, eşi Yasemin Yıldırım ile beraber nişan törenine katılırken Yıldırım ailesine konuklar bir hayli ilgi gösterdi. Genç çifti kutladığını belirten Başkan Nihat Yıldırım, “Mutlu bir akşam için bir aradayız. Ben genç çiftimize Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun ve mutluluklar diliyorum. İnşallah düğünlerini de göreceğiz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.