GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Yıldırım medya sektörüne girdi

Darıca 31.03.2020 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım medya sektörüne girdi

SIR İLE YILDIRIM ORTAK OLDU

Gebze bölgesinin tanınan siyaset ve işadamlarından Nihat Yıldırım, medya sektörüne girdi. Darıca’da 10 yıldır yayın hayatını aralıksız olarak sürdüren Hedef Gazetesi’ne ortak olan Nihat Yıldırım, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ile güçlerini birleştirdi. Bir dönem MÜSİAD Gebze Başkanlığı yapan Yıldırım, çeşitli sivil tolum kuruluşlarında aktif rol almış biri olarak tanınıyor. İş hayatındaki başarısı ve duruşuyla saygın bir yer edinen Nihat Yıldırım, Ümit Medya isimli kurulan yeni şirketin çatısı altında, Hedef Gazetesi’nin yanı sıra, Gebze’de yayın hayatına start vermeye hazırlanan Hürses Gazetesi’ni de okurlarının hizmetine sunacak. İş ve siyaset hayatındaki başarısını, medya sektörüne de taşıma hedefiyle yola çıkan Nihat Yıldırım, ilkeli, tarafsız, bağımsız ve objektif yayın politikasından taviz vermeden, Hedef Gazetesi ve Hürses Gazetesi’nin çıtasını daha da yukarıya taşımak adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini kaydetti. SIR: YILDIRIM İLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ Nihat Yıldırım ile birlikte yola çıkmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Abbas Sır yaptığı açıklamada, “Hedef Gazetesi olarak 10 yıldır Darıca’daki yayın hayatımızı ekip arkadaşlarımız ile birlikte aralıksız olarak sürdürdük. Basın İlan Kurumu sürecini de tamamlayarak resmi ilan almaya hak kazandığımız Hedef Gazetesi’nin çıtasını, kıymetli dostum ve kardeşim Nihat Yıldırım beyefendi ile daha da yukarıya taşıyarak gücümüze güç katacağımızdan şüphemiz yok. Ümit Medya çatısı altında, Hedef’in şaşmadan, Hür bir Ses ile değerli okurlarımızın gözü kulağı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı  
SIR İLE YILDIRIM ORTAK OLDU

Gebze bölgesinin tanınan siyaset ve işadamlarından Nihat Yıldırım, medya sektörüne girdi. Darıca’da 10 yıldır yayın hayatını aralıksız olarak sürdüren Hedef Gazetesi’ne ortak olan Nihat Yıldırım, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ile güçlerini birleştirdi.

Bir dönem MÜSİAD Gebze Başkanlığı yapan Yıldırım, çeşitli sivil tolum kuruluşlarında aktif rol almış biri olarak tanınıyor. İş hayatındaki başarısı ve duruşuyla saygın bir yer edinen Nihat Yıldırım, Ümit Medya isimli kurulan yeni şirketin çatısı altında, Hedef Gazetesi’nin yanı sıra, Gebze’de yayın hayatına start vermeye hazırlanan Hürses Gazetesi’ni de okurlarının hizmetine sunacak. İş ve siyaset hayatındaki başarısını, medya sektörüne de taşıma hedefiyle yola çıkan Nihat Yıldırım, ilkeli, tarafsız, bağımsız ve objektif yayın politikasından taviz vermeden, Hedef Gazetesi ve Hürses Gazetesi’nin çıtasını daha da yukarıya taşımak adına ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini kaydetti.

SIR: YILDIRIM İLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

Nihat Yıldırım ile birlikte yola çıkmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Abbas Sır yaptığı açıklamada, “Hedef Gazetesi olarak 10 yıldır Darıca’daki yayın hayatımızı ekip arkadaşlarımız ile birlikte aralıksız olarak sürdürdük. Basın İlan Kurumu sürecini de tamamlayarak resmi ilan almaya hak kazandığımız Hedef Gazetesi’nin çıtasını, kıymetli dostum ve kardeşim Nihat Yıldırım beyefendi ile daha da yukarıya taşıyarak gücümüze güç katacağımızdan şüphemiz yok. Ümit Medya çatısı altında, Hedef’in şaşmadan, Hür bir Ses ile değerli okurlarımızın gözü kulağı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.